کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

قانون‌گذاران دموکرات از بازگشت بایدن به برجام حمایت می کنند

صد و پنجاه قانون‌گذار دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا با ارسال نامه‌ای از تصمیم رئیس‌جمهور منتخب این کشور برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌رغم هشدارها و نگرانی‌های مقامات رژیم صهیونیستی از برنامه «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای بازگشت به برجام، نمایندگان دموکرات در کنگره حمایت خود را از این تصمیم بایدن اعلام کردند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، ۱۵۰ قانون‌گذار دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) با امضای نامه‌ای از بازگشت بایدن به توافق هسته‌ای ایران، آنهم بدون هیچ شرط جدیدی، حمایت کردند.

 

بر اساس این گزارش، این تعداد امضا برای رد کردن هرگونه اقدام کنگره برای ممانعت از بازگشت دولت احتمالی بایدن به برجام کافی است.

 

در این نامه آمده است: «ما قویاََ درخواست شما از ایران برای بازگشت به تبعیت کامل از توافق هسته‌ای، بازگشت آمریکا به این توافق و مذاکرات آتی را تایید می‌کنیم».

 

نمایندگان دموکرات با بیان اینکه دیپلماسی با ایران، بهترین راه برای متوقف کردن و به عقب برگرداندن برنامه هسته‌ای ایران است، گفتند: «ما در حمایت از شما برای برداشتن گام‌های دیپلماتیک ضروری سریع جهت احیای محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران متحد هستیم».

 

پیش از این، روزنامه «لس‌آنجلس تایمز» به نقل از کارشناسان و تحلیلگران سیاسی نوشت علی‌رغم اینکه بازگشت به برجام برای رئیس‌جمهور منتخب آمریکا یکی از دشوارترین چالش‌هاست اما او بعد از به‌دست گرفتن قدرت، زمان چندانی برای این کار ندارد. 

 

این در حالی است که بایدن در مصاحبه با روزنامه «نیویورک‌تایمز» ضمن تشریح مواضع خود برای ماه‌های اولیه دولت احتمالی‌اش، گفته بود هنوز بر سر موضع بازگشت به برجام، به عنوان «نقطه شروعی برای مذاکرات آتی» و همچنین به شرط تبعیت مجدد ایران از محدودیت‌ها ایستاده است./فارس

ارسال نظر