سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

واعظی: ما اصلا نسبت به پذیرفتن FATF صحبتی نکردیم

واعظی: ما اصلا نسبت به پذیرفتن FATF صحبتی نکردیم رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به ابلاغ قانون لغو تحریم‌ها گفت: سازمان انرژی اتمی بر اساس دستور العمل ابلاغ شده قانون لغو تحریم‌ها مقدمات کار را فراهم می‌کند و دستگاه‌های مختلف موظف هستند همه بندهای ابلاغ شده از جمله موضوع غنی‌سازی ۲۰ درصد را اجرا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رییس دفتر رییس‌جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: سازمان انرژی اتمی بر اساس دستور العمل ابلاغ شده قانون لغو تحریم‌ها مقدمات کار را فراهم می‌کند. همه بندهای ابلاغ شده را دستگاه‌های مختلف موظف هستند اجرا کنند از جمله همین موضوع غنی‌سازی ۲۰ درصد.

 

وی ادامه داد: به هرحال این قانون مقدمات دارد و ضمن اینکه حساسیتی هم روی آن است و آقای دکتر صالحی درباره آن اطلاعات لازم را خواهند داد. در طول یک سال باید ۱۲۰ کیلو غنی سازی انجام شود و ظرف یک سال حتماً این کار انجام می‌شود.

 

واعظی با اشاره به لوایح مرتبط با FATF گفت: یک بحث چهار لایحه است که در دولت و مجلس هم تصویب شده و دو لایحه آن تصویب نهایی و دو لایحه در مجمع باقی مانده است. نباید مسائل سیاسی را وارد مسائل مالی کرد.

 

وی ادامه داد: ما اصلا نسبت به پذیرفتن FATF صحبتی نکردیم بلکه این لوایح داخلی است و خودمان آن را تنظیم کرده ایم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار