ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

تصویب FATF اعطای امتیاز به غرب برای فشار بیشتر به جمهوری اسلامی است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه تصویب FATF اعطای امتیاز به غرب برای فشار بیشتر به جمهوری اسلامی است گفت: ‌اگر دولتمردان به توان داخلی باور داشته باشند به سمت موضوعات واهی و سرابی به نام FATF نخواهند رفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن همتی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره بررسی مجدد لوایح مربوط به FATF در مجمع تشخیص مصلحت اظهار داشت: تصویب FATF هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد چرا که استکبار به دنبال یافتن راه‌های ورود و خروج پول‌های جمهوری اسلامی و نحوه کشف تجارت‌مان است.

 

وی افزود: اگر FATF می‌توانست به کشور کمک کند باید سال‌ها پیش اثرات آن را می‌دیدیم این در حالی است که نبایستی انتظار رفع مشکلات را از آن داشته باشیم؛ قبل از برجام عده‌ای 50درصد مشکلات کشور را ناشی از تحریم می‌دانستند اما بعد از برجام عده‌ای از دولتمردان این عدد را به 100درصد رسانده‌اند؛ در حالی که FATF هیچگونه نقشی در رفع مشکلات کشور ندارد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: تصویب FATF اعطای امتیاز به غرب برای فشار بیشتر به جمهوری اسلامی است.

 

همتی با بیان اینکه با تصویب لوایح مربوط به FATF مخالف است، گفت:‌ متأسفانه عده‌ای دائماً چشم‌شان به بیرون از مرزها است در حالیکه اگر روی پای خودمان بایستیم و به توان داخلی تکیه کنیم تمامی مشکلات را رفع خواهیم کرد. 

 

وی افزود: ‌اگر مدیران و دولتمردان به توان داخلی باور داشته باشند به سمت موضوعات واهی و سراب مانند FATF نخواهند رفت.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: متأسفانه عده‌ای به دنبال رأی‌گرفتن از مردم داخل کشورمان هستند اما سیاست‌های خارجی‌ها را اجرا می‌کنند در حالی که این دو با یکدیگر تناقض دارد و نباید سیاست‌‌های دیکته شده دیگران را بپذیریم.

 

همتی گفت: وقتی مدیران و مسئولان رأی‌شان را از داخل کشور می‌گیرند بایستی به داخل کشور تکیه کنند نه چشم‌شان به دست خارجی‌ها باشد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: تا زمانی که عده‌ای در کشور نظر، عقیده و چشم‌شان به دست دیگران باشد نه تنها به جایی نخواهیم رسید بلکه روز به روز از پله‌های بدبختی بالا خواهیم رفت./ فارس

ارسال نظر