اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد

واعظی: ما اصلا نسبت به پذیرفتن FATF صحبتی نکردیم

واعظی: ما اصلا نسبت به پذیرفتن FATF صحبتی نکردیم رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به ابلاغ قانون لغو تحریم‌ها گفت: سازمان انرژی اتمی بر اساس دستور العمل ابلاغ شده قانون لغو تحریم‌ها مقدمات کار را فراهم می‌کند و دستگاه‌های مختلف موظف هستند همه بندهای ابلاغ شده از جمله موضوع غنی‌سازی ۲۰ درصد را اجرا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رییس دفتر رییس‌جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: سازمان انرژی اتمی بر اساس دستور العمل ابلاغ شده قانون لغو تحریم‌ها مقدمات کار را فراهم می‌کند. همه بندهای ابلاغ شده را دستگاه‌های مختلف موظف هستند اجرا کنند از جمله همین موضوع غنی‌سازی ۲۰ درصد.

 

وی ادامه داد: به هرحال این قانون مقدمات دارد و ضمن اینکه حساسیتی هم روی آن است و آقای دکتر صالحی درباره آن اطلاعات لازم را خواهند داد. در طول یک سال باید ۱۲۰ کیلو غنی سازی انجام شود و ظرف یک سال حتماً این کار انجام می‌شود.

 

واعظی با اشاره به لوایح مرتبط با FATF گفت: یک بحث چهار لایحه است که در دولت و مجلس هم تصویب شده و دو لایحه آن تصویب نهایی و دو لایحه در مجمع باقی مانده است. نباید مسائل سیاسی را وارد مسائل مالی کرد.

 

وی ادامه داد: ما اصلا نسبت به پذیرفتن FATF صحبتی نکردیم بلکه این لوایح داخلی است و خودمان آن را تنظیم کرده ایم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار