چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

وقوع انفجار جدید در نزدیکی محل استقرار دولت مستعفی یمن

وقوع انفجار جدید در نزدیکی محل استقرار دولت مستعفی یمن خبرگزاری رویترز به نقل از شاهدان از وقوع انفجار در نزدیکی کاخی در شهر عدن خبر داد که کابینه جدید دولت منصورهادی بعد از انفجارهای فرودگاه عدن در آنجا مستقر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر شاهدان عینی از وقوع انفجار جدید در شهر عدن، واقع در جنوب غربی یمن که به عنوان پایتخت موقت دولت مستعفی انتخاب شده است، خبر دادند.

 

خبرگزاری رویترز چهارشنبه شب به نقل از این شاهدان گزارش داد که انفجار دیگری در این شهر نزدیک کاخ «المعاشیق» رخ داده است.

 

این کاخ پیشتر محل استقرار دولت مستعفی بود. انفجارهای امروز در فرودگاه عدن که همزمان با رسیدن کابینه  جدید رخ داد تاکنون ۲۲ کشته و نزدیک به ۱۰۰ نفر زخمی برجای گذاشته است.

 

رویترز نوشت که انفجار ساعتی بعد از آن اتفاق افتاده است که وزیران جدید دولت مستعفی در کاخ معاشیق مستقر شده اند.

 

رسانه‌های سعودی مانند العربیه و الحدث و شبکه اماراتی اسکای نیوز با قطع برنامه‌های عادی خود با پوشش جهت دار رسما انصارالله یمن را مسئول این انفجارها دانسته‌اند.

 

با این حال، «محمد البخیتی»‌ عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن و «ضیف الله الشامی» وزیر اطلاع‌رسانی دولت نجات ملی این کشور (مستقر در صنعاء) این اتهامات را قاطعانه رد کرده‌اند و گفته‌اند: «انفجار عدن ارتباطی به ما ندارد و اتهام‌زنی به ما در این خصوص [موضوعی] تکراری است تا اینگونه ما را وارد درگیری میان مزدوران کنند».

 

اتحادیه عرب، امارات و وزارت خارجه بحرین این انفجارها را محکوم کرده‌اند. با این حال، مقاماتی در دولت منصورهادی، شبه نظامیان وابسته به امارات را مسئول این حمله دانسته آند.

 

فارس

کلمات کلیدی: انفجار یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار