عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

وقوع انفجار جدید در نزدیکی محل استقرار دولت مستعفی یمن

وقوع انفجار جدید در نزدیکی محل استقرار دولت مستعفی یمن خبرگزاری رویترز به نقل از شاهدان از وقوع انفجار در نزدیکی کاخی در شهر عدن خبر داد که کابینه جدید دولت منصورهادی بعد از انفجارهای فرودگاه عدن در آنجا مستقر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر شاهدان عینی از وقوع انفجار جدید در شهر عدن، واقع در جنوب غربی یمن که به عنوان پایتخت موقت دولت مستعفی انتخاب شده است، خبر دادند.

 

خبرگزاری رویترز چهارشنبه شب به نقل از این شاهدان گزارش داد که انفجار دیگری در این شهر نزدیک کاخ «المعاشیق» رخ داده است.

 

این کاخ پیشتر محل استقرار دولت مستعفی بود. انفجارهای امروز در فرودگاه عدن که همزمان با رسیدن کابینه  جدید رخ داد تاکنون ۲۲ کشته و نزدیک به ۱۰۰ نفر زخمی برجای گذاشته است.

 

رویترز نوشت که انفجار ساعتی بعد از آن اتفاق افتاده است که وزیران جدید دولت مستعفی در کاخ معاشیق مستقر شده اند.

 

رسانه‌های سعودی مانند العربیه و الحدث و شبکه اماراتی اسکای نیوز با قطع برنامه‌های عادی خود با پوشش جهت دار رسما انصارالله یمن را مسئول این انفجارها دانسته‌اند.

 

با این حال، «محمد البخیتی»‌ عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن و «ضیف الله الشامی» وزیر اطلاع‌رسانی دولت نجات ملی این کشور (مستقر در صنعاء) این اتهامات را قاطعانه رد کرده‌اند و گفته‌اند: «انفجار عدن ارتباطی به ما ندارد و اتهام‌زنی به ما در این خصوص [موضوعی] تکراری است تا اینگونه ما را وارد درگیری میان مزدوران کنند».

 

اتحادیه عرب، امارات و وزارت خارجه بحرین این انفجارها را محکوم کرده‌اند. با این حال، مقاماتی در دولت منصورهادی، شبه نظامیان وابسته به امارات را مسئول این حمله دانسته آند.

 

فارس

کلمات کلیدی: انفجار یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار