پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

انهدام پهپاد عربستان توسط نیروهای یمنی

سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز دوشنبه خبر داد که پدافند هوایی این کشور یک پهپاد شناسایی متعلق به عربستان سعودی را منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز دوشنبه از انهدام یک پهپاد شناسایی متعلق به عربستان سعودی خبر داد.

شبکه خبری المسیره به نقل از سریع گزارش داد، پدافند هوایی یمن ظهر امروز موفق شد پهپاد شناسایی «4-CH» را سرنگون کند.

سریع گفت که این پهپاد متعلق به نیروی هوایی عربستان سعودی بوده و با یک «موشک مناسب» هداف قرار گرفته شده است.

وی بدون اشاره به نوع این موشک، تأکید کرد، این پهپاد که در منطقه «مدغل» واقع در استان مأرب، در حال انجام اقدامات خصمانه بود، سرنگون شد.

سریع اواخر مرداد ماه گذشته نیز خبر داد که پدافند هوایی ارتش یمن توانست یک فروند پهپاد جاسوسی از نوع «آر.کیو ۲۰» را بر فراز آسمان منطقه «حرض» در نزدیکی مرز عربستان منهدم کند.

وی همچنین گفت که عملیات انهدام این پهپاد، با دوربین‌های فیلم برداری مستندسازی شد. او بدون نام بردن از سلاح به کار رفته در انهدام این پهپاد، صرفا گفت که سلاح مناسبی در این عملیات استفاده شد.

فارس

ارسال نظر