تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

نخست‌وزیردولت نجات ملی یمن:سعودی‌ها با زندگی یمنی‌ها بازی می‌کنند

نخست‌وزیردولت نجات ملی یمن امروز به مناسبت روز ملی شهید در این کشور گفت که آل سعود و آل نهیان با زندگی یمنی‌ها بازی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۶ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 26
کد خبر: ۷۱۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالعزیز بن حبتور» نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن، امروز (شنبه - 26 دسامبر)،  به مناسبت روز شهید در این کشور گفت که این روز به همه ما در دولت مسئولیت‌هایی که بر گردنمان است را یادآوری می‌کند تا فراموش نکنیم که همین ستاره نورانی، لز عزت، کرامت و استقلال یمن حفاظت کرد.

وی با اشاره به ضرورت تکریم شهدا و یادآوری فداکاری‌های آنها و حمایت از خانواده‌هایشان گفت: دشمن درباره ما بسیار سردرگم است زیرا با سلاح‌های مختلف ما را هدف قرار داده است و از خود می‌پرسد که چگونه هنوز ما هر روز کاروانهایی از جوانان خود را برای دفاع از وطن تقدیم می‌کنیم؟ این معانی والایی که مردم یمن از پایداری و مقاومت دارند، میراث تاریخی آنها است.

نخست‌وزیر یمن با اشاره به اینکه یمن با رعایت کامل قوانین و قواعد جنگ، در حال مبارزه است گفت: در مناطق آزاده‌شده در یمن به حقوق انسان‌ها احترام گذشته می‌شود و از اموال خصوصی حمایت می‌شود اما در مناطق تحت اشغال، آل سعود و آل نهیان با زندگی‌ یمنی‌ها بازی می‌کنند.

ائتلاف عربی ضد یمن به رهبری عربستان سعودی از ششم فروردین ۱۳۹۴ برای سرکوب انقلاب در یمن و جلوگیری از قدرت گیری انصارالله این کشور به یمن حمله کرد. انگلیس، فرانسه، آمریکا، آلمان و برخی کشورهای عربی از این ائتلاف حمایت نظامی و تسلیحاتی کرده‌اند.

دو ماه پیش، وزارت حقوق بشر دولت نجات ملی یمن نیز آمار جنایت‌‌های ائتلاف سعودی علیه یمن از مارس ۲۰۱۵ تا آگوست ۲۰۲۰ را منتشر کرد و از شهادت ۱۶۷۷۱ غیرنظامی و زخمی شدن ۲۶۳۵۹ نفر دیگر خبر داد.

فارس

ارسال نظر