رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه

انصارالله یمن:یک غافلگیری برای دشمن در سال ۲۰۲۱ داریم

رئیس سازمان اطلاعات و شناسایی دولت نجات ملی یمن وابسته به جنبش انصارالله در سخنانی گفت که نیروهای یمن در سال ۲۰۲۱ برای دشمن یک غافلگیری اطلاعاتی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر عبدالله یحیی الحاکم، رئیس سازمان اطلاعات و شناسایی دولت نجات ملی یمن وابسته به جنبش انصارالله در گفت‌وگو با شبکه المسیره از یک عملیات اطلاعاتی پیشگیرانه در سطح خارجی و داخلی علیه دشمن (ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی) خبر داد.

وی در این باره گفت: یک غافلگیری برای دشمن در سال ۲۰۲۱ داریم که نتایج آن به مراتب بهتر از نتایج سال ۲۰۲۰ خواهد بود.

الحاکم تصریح کرد: نفوذ در مناطق تحت کنترل متجاوزان و عناصر وابسته به آنها ضعف جبهه دشمن و شکننده بودن ساختار دفاعی آن را تأیید می‌کند و رصد دشمن به رسیدن و نفوذ ما به اتاق‌های عملیاتی آنها کمک کرد.

وی افزود: فرماندهان میدانی وجود دارند که با هماهنگی با ما در چندین محور دشمن فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان اطلاعات و شناسایی دولت نجات ملی یمن ادامه داد: نیروهای انصارالله در جریان عملیات «بنیان مرصوص» موفق به نفوذ به صف دشمن شدند. سال ۲۰۲۰ با دستاوردهای مهم و زیادی در مناطق شمالی، شرقی و غربی همراه بود.

ایسنا

ارسال نظر