دلایل افت بازار سهام چیست؟-راهبرد معاصر
اتحادیه نانوایان: قیمت نان سنگک با آرد یارانه‌ای بدون کنجد ۵ هزار تومان و با کنجد ۱۰ هزار تومان تعیین شده است «فرود عسگری» سرپرست گمرک ایران شد عبدالناصر همتی: پیگیر تعلیق اقدام تقابلی اف. ای. تی. اف براساس منافع ملی هستیم مدیرعامل مرکز مبادله: ربع سکه‌های ۱۴۰۳ به بازار می‌آید فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود آخرین وضعیت برگزاری مجامع سهام عدالت مشخص شد سهمیه سوخت این گروه از خودرو‌ها قطع می‌شود تعرفه جدید واردات گوشی اپل اعلام شد زمان دقیق عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ اعلام شد نیم سکه در آستانه ۳۰ میلیونی شدن | صعود دوباره قیمت سکه و طلا در بازار برای این افراد سود سهام عدالت ویژه واریز می‌شود + توضیحات عبدالناصر همتی ۷ هزار و ۸۰۰ سکه طلا فروخته شد | حراج بعدی دوشنبه ۱۴ آبان

دلایل افت بازار سهام چیست؟

در دو هفته گذشته بازار سهام با وجود سیگنال‌های مثبت روندی نزولی داشته و شاخص کل به کانال 1/3 میلیون واحدی ریزش کرده، اما علت افت شاخص بازار سهام چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر شاخص‌سازان روندی نزولی دارند و همین موضوع باعث افت شاخص کل تا یک میلیون و 356 هزار واحد شده است، اما آینده بازار سهام چه می‌شود؟

محمد خبری‌زاد، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با دلایل افت بازار سهام گفت: شروع افت‌ها به واسطه فروش زیاد بازارگردان‌ها و حقوقی‌ها شکل گرفت اما شایعات و افزایش تنش‌ها در منطقه باعث ادامه‌دار شدن ریزش بورس شد. از طرفی بازار سهام به نوعی انتظار کاهش قیمت دلار با نزدیک شدن به روزهای پایانی ریاست‌جمهوری ترامپ را دارد و همین امر باعث روند نزولی و حرکت فرسایشی بورس شده است.

این کارشناس در ادامه افزود: با فرض دلار 25 هزار تومانی ریزش‌های بورس اصلا منطقی نیست و از طرفی فکر نمی‌کنم دلار از 22 هزار تومان ریزش بیشتری داشته باشد.

همچنین حمید اسدی، حقوق‌دان بازار سرمایه در رابطه با دلایل روند نزولی سهم‌های بنیادین گفت: اولا در جریان معاملات نیمه اول امسال سهم‌های بنیادین رشد زیادی داشتند و این موضوع باعث توقف مقطعی رشد این سهم‌ها شد و طبیعتا بعد از این اتفاق گرایش سهامداران به سهم‌های کوچک بیشتر شد. دومین دلیل مربوط به راحت‌تر بودن بازارگردانی در نمادهای کوچک‌تر است به نوعی که نقدشوندگی در این نمادها را بالا برده است و همچنین سهامداران به سود بیشتر نمادهای کوچک پی برده‌اند و از طرفی سرمایه‌گذاری در نمادهای بزرگ بلندمدت است و همین امر نیز در سهامداران بازدارندگی ایجاد می‌کند.

این کارشناس در رابطه با آینده بورس گفت: فعلا بورس در کف حمایتی خود قرار دارد و امیدواریم بتوانند در این نقطه از ریزش بیشتر جلوگیری کنند، اگر شاخص کل از این منطقه بیشتر ریزش داشته باشد شاید تا محدوده یک میلیون و 200 هزار واحد نیز افت کند. اما از طرفی در چند هفته آینده گزارش‌های 9 ماهه منتشر می‌شود که می‌تواند محرکی برای شروع دوباره رشد شاخص بورس باشد.

تجارت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار