منابعی در حزب‌الله: چارچوب توافقی که در واشنگتن به امضا رسیده، از نظر مقاومت مردود است؛ هیچ‌گونه الزام‌آوری برای ما ندارد اعلام رسمی توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل / کان نیوز: طرفین دربارهٔ رسیدگی به شبکهٔ تونل‌ها و تجمعات نظامی حزب‌الله، و مذاکرات دربارهٔ مرز زمینی اسرائیل و لبنان، به تفاهم دست یافته‌اند الشرق نیوز: به زودی لبنان و اسرائیل یک توافق چارچوبی به همراه ضمیمهٔ امنیتی امضا می‌کنند / اکسیوس: این توافق امروز اعلام می‌شود ادعای ترامپ: ایران آتش‌بس را نقض کرد / ایران چهار پهپاد به سمت کشتی‌هایی در حال عبور از تنگه هرمز پرتاب کرد منابع العربیه: دور بعدی مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۲۸ و ۲۹ ژوئن در سوئیس برگزار خواهد شد فعال شدن هشدار موشکی در دبی؛ بلافاصله وضعیت عادی اعلام شد قرارگاه خاتم: تحرکات و حضور هواپیما‌های نظامی اسرائیل در آسمان برخی کشور‌های همسایه به سمت ایران، اقدامی خطرناک و تهدید علیه ایران می‌دانیم / پاسخ به این اقدامات خطرناک را حق خود می‌دانیم سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعای ونس: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است شهادت برادر زاده اسماعیل هنیه در حمله اسرائیل ادعای پلیس مونته‌نگرو: بازداشت یک ایرانی با درخواست اف‌بی‌آی / این فرد حملات هکری گسترده‌ای را علیه بیش از ۱۵۰ دانشگاه در ایالات متحده انجام داده واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه مشترک آمریکا و کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس: در رویکرد‌های خود نسبت به امنیت منطقه تجدید نظر کنید شهردار نیویورک در مراسم عزاداری امام حسین (ع) + عکس / زهران ممدانی: عدالت همواره ارزش جنگیدن دارد نعیم قاسم: دولت لبنان از اجرای دیکته‌های دشمن دست بکشد / هیچ تعهدی که علیه حاکمیت لبنان باشد هرگز اجرایی نمی‌شود هشدار تند قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا / هیچ تهدیدی علیه ایران را تحمل نمی‌کنیم ادعای اسرائیل: ۶ عضو حزب الله را هدف قرار دادیم دبیرکل ناتو: برای هرگونه رویارویی با روسیه آماده‌ایم

روسیه:تصمیم تهران برای آغاز غنی‌سازی 20 درصد قابل پیش‌بینی بود

روسیه:تصمیم تهران برای آغاز غنی‌سازی 20 درصد قابل پیش‌بینی بود نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی در توییتر نوشت که در پی قانونی که مجلس ایران اخیرا تصویب کرد، تصمیم تهران برای آغاز غنی‌سازی 20 درصد قابل پیش‌بینی بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر  «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی در توییتر تصمیم ایران برای آغاز غنی‌سازی 20 درصد را قابل پیش‌بینی توصیف کرد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «تصمیم تهران برای آغاز غنی‌سازی 20 درصد اورانیوم به خصوص در سایه ضرورت قانونی که اخیرا در پارلمان ایران تصویب شد کاملا قابل پیش‌بینی بود. تنها سوال این است که چنین اقدامی در شرایط فعلی چقدر به موقع است.»

روزنامه وال‌استریت ژورنال دیروز خبر داد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شورای حکام اطلاع داد که ایران در تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ (۱۱ دی ۱۳۹۹) نامه‌ای ارسال کرده و در آن از قصد خود برای تولید اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد در فردو را در راستای طرح مجلس ایران اعلام کرده است.

خبرنگار وال‌استریت ژورنال ادامه داد که ایران اعلام نکرده که چه زمانی غنی‌سازی ۲۰ درصد را آغاز خواهد کرد و همچنین در این نامه اعلام شده که ایران تا ۲۰ درصد غنی سازی خواهد کرد و معلوم نیست که این بدان معناست که آیا غنی سازی اورانیوم را به ۲۰ درصد یا کمتر از آن می‌رساند.

اخیرا مجلس شورای اسلامی در چارچوب گام‌های کاهش تعهدات هسته‌ای و نامه رئیس جمهور ایران به کشورهای اروپایی، در پاسخ به روند اقدامات خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و همراهی کشورهای اروپایی با آن، طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب نهایی رساند. براساس ماده ۱ مصوب این طرح در راستای تامین شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در خصوص توافق هسته‌ای ، سازمان انرژی اتمی ایران موظف است بلافاصله پس از تصویب این قانون، جهت مسائل صلح آمیز نسبت به تولید اورانیوم با غنای ۲۰درصد اقدام و سالانه به میزان حداقل ۱۲۰ کیلوگرم آن را در داخل کشور ذخیره کند و همچنین سازمان مذکور موظف است نیاز کشور برای مصارف صلح آمیز به اورانیوم با غنای بالای ۲۰ درصد را به طور کامل و بدون تأخیر تأمین کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار