نشریه صهیونیستی:ایران، روسیه و ترکیه برای کاهش نفوذ آمریکا در منطقه همکاری می‌کنند-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

نشریه صهیونیستی:ایران، روسیه و ترکیه برای کاهش نفوذ آمریکا در منطقه همکاری می‌کنند

یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت، ایران، ترکیه و روسیه در رابطه عملگرایانه باهم برابر دشمنان مشترک خود در غرب همکاری می کنند و برنامه‌های خود را پیش می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر یک نشریه صهیونیستی در گزارشی نوشت، هدف ترکیه در همکاری با روسیه و ایران جهت کاهش نفوذ ایالات متحده در عرصه بین‌المللی است.

به نوشته وبگاه «احوال»، «سث جی فرانتسمن» نویسنده این گزارش که روز یکشنبه در روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» منتشر شده نوشت، در هر تهاجمی که آنکارا تاکنون انجام داده تلاش کرده است قدرت روسیه و ایران را افزایش دهد، اقدامی که آمریکا را تضعیف می‌کند.

*روابط عملگرایانه تهران، مسکو و آنکارا

نویسنده در بخشی دیگر از این گزارش نوشت، ترکیه، روسیه و ایران در یک «رابطه عملگرایانه» برای برای کنار زدن ایالات متحده باهم در حال همکاری هستند. فرانتسمن، لیبی و سوریه را به عنوان نمونه‌هایی ذکر کرد که در آن مکان‌ها کاهش دخالت ایالات متحده با حضور ترکیه و روسیه جایگزین شده است.

 

*کاسته شدن از نفوذ آمریکا در قره باغ کوهستانی

نویسنده بر این باور است که درگیری‌ها بر سر منطقه بحث برانگیز «قره باغ کوهستانی» در قفقاز جنوبی  پایان نفوذ ایالات متحده در منطقه بود و ترکیه و روسیه اکنون علیرغم پشتیبانی ازطرف‌های مخالف در آن درگیری، قفقاز جنوبی را بین خود تقسیم کرده اند.

فرانتسمن می‌نویسد، ایران، ترکیه و روسیه به احتمال زیاد باهم برابر دشمنان مشترک خود در غرب همکاری می کنند و برنامه‌های مشترک خود را پیش می‌برند.

شایان ذکر است که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران چندی قبل در گفت‌و‌گوی تلفنی با همتای جمهوری آذربایجانی خود ضمن تشریح مجدد مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به دستیابی به صلح و راه حل پایدار این مناقشه در چارچوب ابتکار منطقه ای ایران، ترکیه و روسیه - به عنوان مکمل ساز و کار گروه مینسک - را به اطلاع طرف مقابل رساند.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده