بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

نشریه صهیونیستی:ایران، روسیه و ترکیه برای کاهش نفوذ آمریکا در منطقه همکاری می‌کنند

نشریه صهیونیستی:ایران، روسیه و ترکیه برای کاهش نفوذ آمریکا در منطقه همکاری می‌کنند یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت، ایران، ترکیه و روسیه در رابطه عملگرایانه باهم برابر دشمنان مشترک خود در غرب همکاری می کنند و برنامه‌های خود را پیش می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر یک نشریه صهیونیستی در گزارشی نوشت، هدف ترکیه در همکاری با روسیه و ایران جهت کاهش نفوذ ایالات متحده در عرصه بین‌المللی است.

به نوشته وبگاه «احوال»، «سث جی فرانتسمن» نویسنده این گزارش که روز یکشنبه در روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» منتشر شده نوشت، در هر تهاجمی که آنکارا تاکنون انجام داده تلاش کرده است قدرت روسیه و ایران را افزایش دهد، اقدامی که آمریکا را تضعیف می‌کند.

*روابط عملگرایانه تهران، مسکو و آنکارا

نویسنده در بخشی دیگر از این گزارش نوشت، ترکیه، روسیه و ایران در یک «رابطه عملگرایانه» برای برای کنار زدن ایالات متحده باهم در حال همکاری هستند. فرانتسمن، لیبی و سوریه را به عنوان نمونه‌هایی ذکر کرد که در آن مکان‌ها کاهش دخالت ایالات متحده با حضور ترکیه و روسیه جایگزین شده است.

 

*کاسته شدن از نفوذ آمریکا در قره باغ کوهستانی

نویسنده بر این باور است که درگیری‌ها بر سر منطقه بحث برانگیز «قره باغ کوهستانی» در قفقاز جنوبی  پایان نفوذ ایالات متحده در منطقه بود و ترکیه و روسیه اکنون علیرغم پشتیبانی ازطرف‌های مخالف در آن درگیری، قفقاز جنوبی را بین خود تقسیم کرده اند.

فرانتسمن می‌نویسد، ایران، ترکیه و روسیه به احتمال زیاد باهم برابر دشمنان مشترک خود در غرب همکاری می کنند و برنامه‌های مشترک خود را پیش می‌برند.

شایان ذکر است که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران چندی قبل در گفت‌و‌گوی تلفنی با همتای جمهوری آذربایجانی خود ضمن تشریح مجدد مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به دستیابی به صلح و راه حل پایدار این مناقشه در چارچوب ابتکار منطقه ای ایران، ترکیه و روسیه - به عنوان مکمل ساز و کار گروه مینسک - را به اطلاع طرف مقابل رساند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار