عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

رویترز:آژانس امروز درباره روند غنی سازی در ایران اطلاع رسانی می‌کند

رویترز به نقل از آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش داد که مدیرکل آژانس قرار است امروز اعضای شورای حکام را در جریان روند غنی سای اورانیوم در ایران قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز، آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که مدیرکل آژانس روز دوشنبه (امروز) قصد دارد به اعضای این سازمان درباره تحولات اخیر درخصوص غنی سازی اورانیوم در ایران اطلاع رسانی کند.

این اقدام پس از آن انجام خواهد شد که دولت ایران به تازگی اعلام کرده است روند غنی سازی ۲۰ درصد را در یک تاسیسات زیرزمینی خود از سر گرفته است.

سخنگوی آژانس از طریق ایمیل به خبرگزاری رویترز اعلام کرد: بازرسان آژانس بر فعالیت های تاسیسات فردو در ایران نظارت دارند. طبق اطلاعات آنها، قرار است رافائل گروسی (مدیرکل آژانس) گزارشی را به اعضای آژانس درباره این فعالیت ها ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی، سخنگوی دولت امروز اعلام کرد: اعتبار آیین نامه اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها تامین و فرآیند تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد آغاز شده است.

 ربیعی از دستور رئیس جمهور برای تامین اعتبار این قانون خبر داد و گفت: در هفته گذشته نیز رئیس جمهور در نامه ای به جناب آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در خصوص تامین بودجه بخشی از این قانون در سال ۱۳۹۹ دستور لازم را داده است.

ربیعی افزود: همچنین رئیس جمهور در روزهای گذشته دستور اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را صادر و از ساعاتی پیش فرآیند تزریق گاز شروع شد و تا ساعاتی دیگر اولین محصول اورانیوم غنی شده UF۶ به دست خواهد آمد.

ربیعی تصریح کرد: کلیه این فرآیند پس از انجام اقدامات اولیه از قبیل اطلاع‌رسانی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تحویل پرسشنامه طراحی بر مبنای تعهدات پادمانی کشور صورت گرفته است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: مواضع دولت در خصوص این قانون به صراحت اعلام شده است. با این حال دولت خود را ملزم به اجرای قانون می داند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار