پیام پوتین به پزشکیان: روسیه از تلاش‌های ایران برای صیانت از منافع مشروع خود و تأمین امنیت کشور در شرایط بغرنج کنونی حمایت می‌کند اعلام آمادگی ژنو برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های تهران-واشنگتن سخنگوی وزارت خارجه: اعمال فشار اقتصادی و تحمیل رنج بر مردم ایران، جنایت علیه بشریت است عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد نعیم قاسم در پاسخ به نامه ولایتی: مقاومت لبنان با وجود خسارات سنگین، هدف دشمن را ناکام گذاشت نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود واکنش سفارت روسیه به ادعای انگلیس درباره نحوه مرگ ناوالنی عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ در موضوع ایران به «سیرک مونیخ» تبدیل شده ماچادو در کنفرانس مونیخ: از حمله آمریکا به ونزوئلا سپاسگزاریم! اسرائیل هیوم: نتانیاهو فردا نشستی امنیتی درباره ایران برگزار می‌کند دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد

آزمایش موشک قاره پیما با برد 6200 مایل توسط روسیه

یک مقام ارشد نظامی روسیه از آزمایش یک موشک قاره پیما با برد 6200 مایل که 16 کلاهک حمل می‌کند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۷۱۲

 به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه انگلیسی گزارش داد که ارتش روسیه در نظر دارد یک موشک جدید با بردی برابر با 6200 مایل که قادر است از تمام سامانه‌های دفاع موشکی عبور کند را آزمایش کند.

به نوشته روزنامه «میرور» روسیه تصمیم دارد موشک قاره پیمای «سارمات آرسی 28» که 208 تن وزن و بردی حدود 6200 مایل دارد را آزمایش کند. این موشک 16 کلاهک حمل می‌کند و قادر است ناحیه‌ای به وسعت تگزاس یا فرانسه را ویران کند.

«آلکساندر کریورورچک» معاون وزارت دفاع روسیه به روزنامه «کراسنا زوزدا» گفت که آزمایش این موشک قریب الوقوع است. وی گفت که در آینده نزدیک آزمایش این موشک در مجتمع موشکی روسیه انجام خواهد شد.

این مقام ارشد نظامی روسیه گفت: «هیچ سامانه دفاع موشکی، حتی پیشرفته‌ترین آن نمی‌تواند مانعی برابر این موشک باشد.»

سارمات یکی از جدیدترین جنگ افزارهای روسیه است که رئیس جمهور این کشور سال 2018 به وجود آن اشاره کرد.

«ولادیمیر پوتین » رئیس جمهور روسیه چندی قبل  در کنفرانس خبری گفت که پدافند موشکی آمریکا نمی‌تواند مانعی  برابر موشک‌های جدید روسی به خصوص سیستم «آوانگارد» باشد. سر جنگی که بر روی موشک‌های روسی بسته شده و به علت سرعت بی نظیر آن (20 ماخ) هیچ پدافندی قادر به شکار آن نیست. به گفته متخصصان روسی سرعت این سامانه به 27 ماخ نیز می‌تواند برسد.

آوانگارد معمولا بر روی موشک‌های بالستیک سنگین همانند UR-100UTTKh , R-36M2 و RS-28 Sarmat هم می تواند به کار برود. این سرجنگی معمولا بر روی موشک UR-100N (نام دیگر آن RS18) بسته می‌شود و می‌تواند پس از طی مسافتی از موشک جدا شده و خود به مسیر ادامه دهد و می‌تواند مسیر خود را چند کیلومتر بالاتر از لایه‌های جو طی کرده و به هدف خود برسد بدون اینکه سامانه‌های دفاع موشکی بتوانند آن را رهگیری کنند.  یگان‌های موشکی روسیه در حال حاضر به این سامانه مجهز هستند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار