صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

آخرین وضعیت پرونده‌های وقفی آقمشهد و دماوند/صدور سند سه پلاک به اسم سازمان جنگل‌ها

رییس سازمان جنگل‌ها ضمن تشریح آخرین وضعیت پرونده‌های وقفی جنگل‌های آقمشهد و کوه دماوند گفت: سازمان جنگل‌ها با نصب تله‌کابین کبودوال مخالفت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر مسعود منصور در حاشیه مراسم رونمایی از پروژه‌های منابع طبیعی و امضای تفاهمنامه ایجاد مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  سازمان جنگل‌ها با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهمنامه‌ای را برای ایجاد مرکز نوآوری منابع طبیعی منعقد کرده است. از این‌رو ما از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه مسائل مرتبط با منابع طبیعی استقبال خواهیم کرد.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری افزود: درحال‌ حاضر ۱۱ پروژه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف شده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به پروژه پخش سیلاب در یکی از کانون‌های بحرانی خوزستان اشاره کرد.

منصور با بیان اینکه «گونه گونی» نیز با همکاری دانشگاه گنبد تقویت شده است، تصریح کرد: از دیگر پروژه‌ها استفاده از این گونه در جلوگیری از بیابان‌زایی است.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره آخرین وضعیت تله‌کابین کبودوال که در محدوده جنگل‌های ثبت جهانی شده هیرکانی است، تصریح کرد: سازمان جنگل‌ها با نصب این تله‌کابین در محدوده فعلی مخالفت کرده است و باید محلی جدیدی برای نصب آن در خارج از محدوده ثبت جهانی شده بررسی شود.

منصور در ادامه درپاسخ به پرسش دیگر ایسنا مبنی بر آخرین وضعیت پرونده‌های وقفی جنگل‌های آق‌مشهد و کوه دماوند تصریح کرد: برای جنگل‌های آق‌مشهد اعاده دادرسی خواسته‌ایم. رییس قوه قضاییه و دادستان کشور نیز موضوع را بررسی کرده‌اند. امیدواریم رای قبلی دادگاه اصلاح شود و سند جنگل‌های آقمشهد را بگیریم.

وی در پایان درباره پرونده وقف دماوند نیز گفت: از پنج پلاک مورد بحث، سند سه پلاک به اسم سازمان جنگل‌ها صادر شده است و برای ثبت سند دو پلاک دیگر نیز درحال پیگیری هستیم.

ایسنا

ارسال نظر