واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

هنیه:برای دستیابی قریب الوقوع به آشتی ملی فلسطین عزم قاطع داریم

رئیس دفتر سیاسی حماس از عزم قاطع این جنبش برای دستیابی قریب الوقوع به آشتی ملی فلسطین و ایجاد یک توافق برای رویارویی همه جانبه با رژیم اشغالگر و آزادسازی فلسطین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر  رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) گفت که این جنبش منتظر اعلام آشتی ملی فلسطین است.

به گزارش شبکه المیادین، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) طی نطقی درباره وحدت ملی فلسطین گفت: «آشتی ملی فلسطین هدف والایی است که همه به دنبال آن هستند و ما منتظر لحظه اعلام آن برای دستیابی به یک توافق جامع فلسطینی هستیم.»

او افزود: «ما منتظر اعلام آشتی ملی هستیم تا خود را وقف مقابله با رژیم اشغالگر اسرائیل و آزادسازی سرزمینمان کنیم.»

هنیه با بیان اینکه حماس با توجه به شرایط و ضرورت مقابله با معامله قرن و روند سازش، با همه تلاش‌ها برای ایجاد وحدت ملی فلسطین پاسخ داده است، گفت: «حماس از هر فرصتی برای دستیابی به آشتی ملی استفاده می‌کند.»

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه حماس راه طولانی را برای دستیابی به توافق با برادران فلسطینی در جنبش فتح پیموده است، گفت: «در مقطع اخیر شماری از کشورها با حماس و فتح تماس داشته‌اند تا فرآیند گفت‌وگوی ملی فلسطین از سر گرفته شود.»

هنیه با اشاره به تعامل مثبت حماس با تماس‌های مصر، قطر، ترکیه و روسیه برای ایجاد فرآیند گفت‌وگوی فلسطینی گفت: «ما در برابر یک مرحله جدید و امیدوارکننده‌ای برای ایجاد توافق فلسطینی هستیم تا مرحله جدیدی در  مسیر حرکت ملت فلسطین گشوده شود.»

او تاکید کرد: «ما می‌خواهیم مقاومت ملت فلسطین حفظ شود و بر اساس اقدامات قانونی برای گرفتن حقوق ملت فلسطین تلاش خواهیم کرد.»

رئیس دفتر سیاسی حماس بر وجود همه ابزارهای لازم برای مبارزه با رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: «همه اشکال مقاومت برای مردم ما فراهم است و به آن در رویارویی با رژیم اشغالگر متعهدیم.»

هنیه افزود:  «ما می‌خواهیم یک مجلس قانونگذاری یکپارچه، یک دولت یکپارچه و یک برنامه ملی مشترک داشته باشیم و از همین رو بر اهتمام خود به برگزاری سریع انتخابات تاکید می‌کنیم و به اراده مردم خود و گزینه های آنها راضی هستیم.»

او افزود: «ما با توجه به اوضاع داخلی و همچنین اوضاع منطقه با شرایط ساده‌ای روبرو نیستیم و هیچ گزینه‌ای جز دستیابی به وحدت ملی فلسطین نداریم.»

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین گفت که تماس‌های اخیر این جنبش با جنبش فتح به زیان دیگر گروه‌های فلسطینی نیست و با همه ارتباط دارند.

هنیه تاکید کرد: «ما درصدد دستیابی به آشتی ملی هستیم تا یک ملت واحد تحت رهبری واحد در داخل و خارج فلسطین باشیم.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار