ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

هنیه:برای دستیابی قریب الوقوع به آشتی ملی فلسطین عزم قاطع داریم

هنیه:برای دستیابی قریب الوقوع به آشتی ملی فلسطین عزم قاطع داریم رئیس دفتر سیاسی حماس از عزم قاطع این جنبش برای دستیابی قریب الوقوع به آشتی ملی فلسطین و ایجاد یک توافق برای رویارویی همه جانبه با رژیم اشغالگر و آزادسازی فلسطین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر  رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) گفت که این جنبش منتظر اعلام آشتی ملی فلسطین است.

به گزارش شبکه المیادین، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) طی نطقی درباره وحدت ملی فلسطین گفت: «آشتی ملی فلسطین هدف والایی است که همه به دنبال آن هستند و ما منتظر لحظه اعلام آن برای دستیابی به یک توافق جامع فلسطینی هستیم.»

او افزود: «ما منتظر اعلام آشتی ملی هستیم تا خود را وقف مقابله با رژیم اشغالگر اسرائیل و آزادسازی سرزمینمان کنیم.»

هنیه با بیان اینکه حماس با توجه به شرایط و ضرورت مقابله با معامله قرن و روند سازش، با همه تلاش‌ها برای ایجاد وحدت ملی فلسطین پاسخ داده است، گفت: «حماس از هر فرصتی برای دستیابی به آشتی ملی استفاده می‌کند.»

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه حماس راه طولانی را برای دستیابی به توافق با برادران فلسطینی در جنبش فتح پیموده است، گفت: «در مقطع اخیر شماری از کشورها با حماس و فتح تماس داشته‌اند تا فرآیند گفت‌وگوی ملی فلسطین از سر گرفته شود.»

هنیه با اشاره به تعامل مثبت حماس با تماس‌های مصر، قطر، ترکیه و روسیه برای ایجاد فرآیند گفت‌وگوی فلسطینی گفت: «ما در برابر یک مرحله جدید و امیدوارکننده‌ای برای ایجاد توافق فلسطینی هستیم تا مرحله جدیدی در  مسیر حرکت ملت فلسطین گشوده شود.»

او تاکید کرد: «ما می‌خواهیم مقاومت ملت فلسطین حفظ شود و بر اساس اقدامات قانونی برای گرفتن حقوق ملت فلسطین تلاش خواهیم کرد.»

رئیس دفتر سیاسی حماس بر وجود همه ابزارهای لازم برای مبارزه با رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: «همه اشکال مقاومت برای مردم ما فراهم است و به آن در رویارویی با رژیم اشغالگر متعهدیم.»

هنیه افزود:  «ما می‌خواهیم یک مجلس قانونگذاری یکپارچه، یک دولت یکپارچه و یک برنامه ملی مشترک داشته باشیم و از همین رو بر اهتمام خود به برگزاری سریع انتخابات تاکید می‌کنیم و به اراده مردم خود و گزینه های آنها راضی هستیم.»

او افزود: «ما با توجه به اوضاع داخلی و همچنین اوضاع منطقه با شرایط ساده‌ای روبرو نیستیم و هیچ گزینه‌ای جز دستیابی به وحدت ملی فلسطین نداریم.»

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین گفت که تماس‌های اخیر این جنبش با جنبش فتح به زیان دیگر گروه‌های فلسطینی نیست و با همه ارتباط دارند.

هنیه تاکید کرد: «ما درصدد دستیابی به آشتی ملی هستیم تا یک ملت واحد تحت رهبری واحد در داخل و خارج فلسطین باشیم.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار