مواضع آمریکا در بحرین و اربیل هدف قرار گرفتند اعتراض ایران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی اسرائیل: زهران ممدانی باید دستگیر شود خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت

آمریکا:توقیف شناور نفتکش کره جنوبی را زیرنظر داریم

آمریکا:توقیف شناور نفتکش کره جنوبی را زیرنظر داریم یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه به توقیف شناور نفتکش کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به توقیف شناتور نفتکش کره جنوبی به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌محیطی واکنش نشان داد.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران امروز دوشنبه (۱۵ دی‌ماه/ ۴ ژانویه) اعلام کرد یک شناور نفتکش کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» به دلیل نقض پیاپی قوانین  زیست‌محیطی در خلیج فارس توقیف شده است.

«ربکا رباریش»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به خبرگزاری رویترز گفت که پنتاگون از این مسئله مطلع است و این وضعیت را تحت نظر دارد.

دولت کره جنوبی توقیف هانکوک چیمی را تأیید کرده و گفته یکی از یگان‌های این کشور که وظیفه مبارزه با دزدان دریایی را به عهده دارد روانه آب‌های مجاوز تنگه هرمز کرده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در توضیح درباره این رویداد گفته که هانکوک چیمی از از مبدا بندر الجبیل عربستان سعودی عازم بمبئی در هند بوده، اما به دلیل نقض قوانین زیست‌محیطی توقیف شده است.

گفته می‌شود شناور مذکور حامل ۷۲۰۰ تن اتانول بوده است. خدمه کشتی را اتباع کشورهای کره جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار تشکیل می‌دهند.

«سعید خطیب‌زاده»، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران هم درباره این رویداد گفته است: «ایران مانند سایر کشورها نسبت به تخلفات مشابه و بویژه آلوده کردن محیط زیست دریایی حساسیت دارد لذا در چارچوب قوانین با آن برخورد می‌کند.»

او تصریح کرد که این رویداد استثنایی نبوده و در موارد مشابه قبلی در ایران و آب‌های سایر کشورها رخ داده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
0
0
راست میگن نا خدای نفتکش کره ای یه چیپس باز کرده خورده پوستشو انداخته تو دریا
پرطرفدارترین اخبار