تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

دانشگاه علوم پزشکی کردستان:کرونای انگلیسی در استان مشاهده نشده است/در حال بررسی یک مورد مشکوک هستیم

دانشگاه علوم پزشکی کردستان:کرونای انگلیسی در استان مشاهده نشده است/در حال بررسی یک مورد مشکوک هستیم معاون اموربهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تاکنون موردی از کرونای جهش یافته یا انگلیسی در استان مشاهده نشده است و در حال بررسی یک مورد مشکوک هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر دکتر ابراهیم قادری با بیان اینکه تاکنون هیچ مورد مثبتی از ابتلا به کرونای جهش‌یافته در استان مشاهده نشده است اظهار کرد: در حال بررسی یک مورد مشکوک به کرونای انگلیسی  هستیم.

وی بیان کرد: یکی از پزشکانی که به تازگی از سفر  انگلیس برگشته است، دارای علایم بوده ولی طی آزمایشات انجام شده تست پی سی آر وی منفی بوده است.

طبق اظهارات این مقام مسئول، فرد مذکور از بیمارستان ترخیص شده و دوران نقاهت را می‌گذارند اما به دلیل حساسیت  موضوع، بررسی وسیع اطرافیان در تماس با بیمار بعد از بستری ایشان شروع شد و در این مدت از حدود ۸۰ نفر از افرادی که با وی در تماس بوده اند تست کرونا به عمل آمد که نتیجه همه آنها منفی بوده است و بررسی ۱۲۵ نفر دیگر ادامه دارد.

دکتر قادری با بیان اینکه تفاوت کرونای جهش یافته یا  انگلیسی در قدرت سرایت پذیری و انتشار آن است، افزود:  رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و خودداری از تجمعات و دورهمی‌ها همچنان باید تداوم داشته باشد تا شاهد پیک جدید بیماری در ماه‌های آینده نباشیم‌.

 وی از شهروندان درخواست کرد: به شایعات توجه نکنند و سیستم بهداشتی آنچه را که لازم باشد به اطلاع مردم عزیز می‌رساند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار