چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

واکنش کره جنوبی به توقف نفتکش این کشور توسط ایران

واکنش کره جنوبی به توقف نفتکش این کشور توسط ایران وزیر امور خارجه کره جنوبی در واکنش به توقیف یک نفتکش کشورش در آب های تنگه هرمز از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به دلیل عدم رعایت پروتکل های زیست محیطی گفت که به دنبال آزادی کشتی و خدمه آن از طریق تلاش های دیپلماتیک هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر از هرالد کوریا، "کانگ کیوانگ وا" روز سه شنبه در سئول در یک نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: ما سعی کرده ایم از طریق سفارت ایران در کره جنوبی و سفارت کره جنوبی در ایران بفهمیم چه اتفاقی افتاده است.

 

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح روز دوشنبه در بیانیه ای از توقیف یک فروند شناور کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» حامل ۷ هزار و ۲۰۰ تن مواد شیمیایی نفتی به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌ محیطی در خلیج فارس خبر داد.

 

وزیر خارجه کره جنوبی در پاسخ به سوالی درباره گمانه زنی ها مبنی بر اینکه تهران ممکن است این کشتی را در تلافی توقیف دارایی هایش در کره جنوبی به دلیل تحریم های آمریکا توقیف کرده باشد تاکید کرد که اولویت اول «بررسی واقعیت ها و اطمینان از امنیت اعضای خدمه» است.

 

گفته می شود روزانه حدود ۶ کشتی کره جنوبی از تنگه هرمز که ۷۰ درصد واردات نفت کره جنوبی از آنجا تامین می شود عبور می کنند.

 

کره جنوبی امروز سه شنبه اعلام کرد که واحد مقابله با دزدان دریایی خود را در نزدیکی تنگه هرمز مستقر کرده است این واحد با ظرفیت ۳۰۰ نفر و با نام «چیونگ های» با ناوشکن ۴۴۰۰ تنی "چوی یانگ" از اواخر سال گذشته میلادی برای انجام ماموریت های ضد دزدی دریایی در خاورمیانه مستقر شده بود.

 

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه بیانیه خود با بیان اینکه خدمه‌های این شناور نفتی از ملیت‌های کره جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار هستند، خاطرنشان کرد: این نفتکش پس از توقیف در لنگرگاه بندرعباس پهلو گرفت و پرونده آن برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی کشور خواهدشد.

 

در این اطلاعیه تصریح شده است: توقیف این شناور به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی و با حکم دادستانی استان هرمزگان در ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه انجام شد.

 

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه هم روز دوشنبه در پاسخ به خبرنگاران در مورد خبر توقیف کشتی کره ای اظهار داشت: بر اساس اخبار اولیه دریافتی از مقامات محلی، موضوع کاملا فنی است و کشتی به دلیل آلوده کردن دریا و با حکم قضایی، برای رسیدگی به تخلف به ساحل هدایت شده است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران هم مانند سایر کشورها نسبت به تخلفات مشابه و بویژه آلوده کردن محیط زیست دریایی حساسیت دارد لذا در چارچوب قوانین با آن برخورد می کند.

 

خطیب زاده در ادامه اظهار داشت: این اتفاق مورد استثنایی نبوده و در موارد مشابه قبلی در ایران و آبهای سایر کشورها رخ داده و امری عادی بوده و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار