آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

دیدار مقام ارشد کره جنوبی با سفیر ایران در رابطه با کشتی توقیف شده

یک مقام ارشد وزارت امورخارجه کره جنوبی با سفیر کشورمان در سئول درباه توقیف کشتی کره ای در آب های خلیج فارس دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کو کیونگ‌سوک، مدیر کل امور خاورمیانه و آفریقا در وزارت امورخارجه کره جنوبی امروز (سه شنبه) با سعید بادامچی شبستری، سفیر ایران در سئول دیدار کرد.

 

وی در این ملاقات نسبت به توقیف نفت‌کش این کشور توسط نیروهای ایرانی ابراز تأسف کرد و خواستار آزادی این کشتی و خدمه آن شد.

 

پیش از آغاز این دیدار، سفیر ایران تاکید کرد که خدمه کشتی کره ای ایمن هستند اما اطلاعات بیشتری ارائه نداد.

 

وی به خبرنگاران گفت: تمامی خدمه کشتی در ایمنی کامل هستند و هیچ چیز برای نگرانی وجود ندارد.

 

به گزارش ایسنا، نیروی دریایی سپاه پاسداران روز گذشته در اطلاعیه ای اعلام کرد که شناور نفتکش کره جنوبی با نام تجاری هانکوک چیمی صبح روز دوشنبه به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌محیطی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس متوقف شد.

 

در اطلاعیه نیروی دریایی سپاه همچنین آمده است: این شناور از مبدا بندر الجبیل عربستان سعودی عازم بمبئی هند بود که در خلیج فارس به دلیل نقض پیاپی قوانین زیست محیطی دریایی توقیف شد.

 

این کشتی با پرچم کره‌جنوبی در حال تردد و حامل هفت هزار و ۲۰۰ تن اتانول بوده است. خدمه‌های دستگیر شده از این شناور از ملیت‌های کره، اندونزی، ویتنام و میانمار هستند.

 

این شناور که پس از توقیف در لنگرگاه بندرعباس پهلو گرفت و پرونده آن برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی کشور خواهدشد. توقیف این شناور به درخواست اداره بنادر و کشتیرانی و با حکم داداستانی استان هرمزگان در ساعت ۱۰ صبح پانزدهم دی ماه انجام شد.

 

پیشتر کانگ کیونگ وا، وزیر امور خارجه کره جنوبی درباره توقیف شناوری با پرچم این کشور توسط ایران گفت که به همتایانش در ایران واکنش نشان داده و وزارت امور خارجه کره در حال مذاکره با دیپلمات ها در تهران و سئول برای حل کردن این مسئله است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار