جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

بن سلمان:برنامه هسته‌ای ایران صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند

بن سلمان:برنامه هسته‌ای ایران صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند ولی‌عهد سعودی در سخنرانی خود در چهل و یکمین دوره نشست سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس که به اجلاس آشتی با قطر معروف شده است، به لفاظی علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی، امروز (سه‌‌شنبه)، رفتار ایران در منطقه را «تخریب‌کننده» خواند.

به گزارش شبکه سعودی «العربیه»، ولی‌‌عهد سعودی مدعی شد: «برای مقابله با رفتار تخریب‌‌گر ایران با چالش‌هایی مواجهیم».

این ادعای‌های ولی‌عهد سعودی در حالی ایران مطرح می‌شود که این کشور خود با حمله به یمن باعث کشته و مجروح شدن هزاران زن و کودک یمنی شده است.

ولی‌عهد سعودی در ادامه ادعا کرد: ‌«برنامه هسته‌ای ایران صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند».

شبکه «المیادین» نیز با پوشش بخش دیگری از سخنان بن سلمان نوشت: «از جامعه‌ بین‌الملل می‌خواهیم برنامه موشک‌های بالستیک که صلح منطقه را تهدید می‌کند، متوقف کند».

چهل و یکمین دوره اجلاس سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، امروز، در حالی به میزبانی عربستان سعودی آغاز شده است که «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر  با میانیجگری کویت و پس از چند سال قطع رابطه با کشورهای عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر برای شرکت در این اجلاس وارد عربستان سعودی شد.

محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی نیز در فرودگاه شهر العلا (شمال غرب) به استقبال امیر قطر رفت و او را به آغوش کشید.

چهار کشور عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن سال ۲۰۱۷ روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کردند و ضمن محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور،  سیزده شرط از جمله کاهش روابط با تهران، تعطیلی شبکه الجزیره و قطع حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس را برای از سرگیری این روابط تعیین کرده بودند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار