سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی

اعلام اسامی استان‌های پربارش امروز و فردا

امروز در استان هرمزگان و جزایر خلیج فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و بخش‌های جنوبی کرمان و خراسان رضوی و فردا در جنوب و شمال شرق خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی باران شدید است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 27
کد خبر: ۷۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش‌ها در روزهای آینده، گفت : امروز (چهارشنبه ۷ فروردین) سامانه بارشی در مناطقی از شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور سبب رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی می‌شود، همچنین این سامانه در برخی مناطق مستعد، باعث تگرگ و در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و شمال غرب کشور سبب بارش باران و برف پراکنده می‌شود.

 

وی ادامه داد: فردا (پنجشنبه ۸ فروردین)، با ورود موج دیگری در نیمه غربی، مرکز، شمال شرق و شرق کشور بارش باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود. همچنین فردا در مناطقی از جنوب شرق کشور رگبار پراکنده، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید دور از انتظار نخواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: پس‌فردا (جمعه ۹ فروردین) به تدریج سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج می‌شود و از اواخر وقت همین روز در شمال غرب کشور و غرب سواحل دریای خزر مجدداً بارندگی‌ها شروع خواهد شد.

 

به گفته وظیفه، بارش‌ها امروز در استان هرمزگان و جزایر خلیج فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و بخش‌های جنوبی کرمان و خراسان رضوی شدید خواهد بود، همچنین فردا (پنجشنبه ۸ فروردین) در جنوب و شمال شرق خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی باران شدید است.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه امروز وزش باد در استان‌های سمنان، قم و جنوب تهران شدید خواهد بود، افزود: امروز و فردا (چهارشنبه و پنجشنبه ۷ و ۸ فروردین)، ورزش باد شدید با احتمال ریزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در استان‌های سیستان و بلوچستان شرق کرمان و جنوب خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در مورد وضعیت جوی پایتخت، گفت: امروز ۷ فروردین، هوای تهران نیمه ابری، همراه با بارش پراکنده خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود که امروز تهران در بعضی ساعات وزش باد شدید و به‌تدریج کاهش ابر را تجربه کند.

 

وظیفه در پایان اظهار کرد: فردا پنجشنبه ۸ فروردین، هوای تهران نیمه ابری است و در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر، گاهی رگبار باران و وزش باد شدید خواهد بود، بیشترین حد دمای تهران فردا ۱۴ درجه سانتیگراد و کمترین حد آن 5 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. همچنین پس‌فردا (جمعه ۹ فروردین)، هوای تهران صاف تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود. بیشترین و کمترین دمای پایتخت در این روز ۱۶ و 4 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار