حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تخت روانچی:تدابیر ما در صورت پایبندی همه به تعهداتشان به طور کامل بازگشت‌پذیر است

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه تمرکز دولت ایران برای خنثی‌سازی تحریم‌ها بر توانایی داخلی است، گفت: اگر همه طرف‌های برجام به تعهداتشان عمل کنند، اقدام ایران برگشت‌پذیر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر مجید تخت‌روانچی روز سه‌شنبه در یادداشت توئیتری خود با اشاره به اینکه اکنون در تهران است و در اواسط ماه ژانویه به نیویورک باز می‌گردد، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: دولت برای خنثی سازی تحریم های غیرقانونی ایالات متحده متمرکز بر توانایی های داخلی است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: در حالی که ایران غنی سازی ۲۰ درصد را از سر گرفته است، ما بار دیگر تاکید کرده‌ایم که با اجرای کامل تعهدات برجام توسط همه، اقدامات هسته‌ای ایران باز خواهد گشت.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه روز گذشته در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: ما بر اساس مصوبه پارلمانمان، غنی‌سازی ۲۰ درصدی را از سر گرفتیم و به نحو مقتضی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع‌رسانی شده است.

ظریف افزود: اقدامات جبرانی ما در انطباق کامل با بند ۳۶ برجام است و بعد از سال‌ها عدم پایبندی چند عضو دیگر برجام اجرا شده است.

وی تاکید کرد: تدابیر ما در صورت پایبندی همه به تعهداتشان به طور کامل بازگشت‌پذیر است.

سخنگوی دولت نیز روز دوشنبه از دستور رییس جمهوری برای اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها خبر داد و گفت: از ساعاتی پیش فرآیند تزریق گاز شروع شده و تا ساعاتی دیگر اولین محصول اورانیوم غنی شده UF۶ به دست خواهد آمد.

عصر ایران

ارسال نظر
آخرین اخبار