بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

بعیدی‌نژاد:ورود مسافران از مبدا انگلستان به ایران تا اطلاع ثانوی تعلیق است

سفیر ایران در لندن با اشاره به شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در انگلیس گفت که ورود مسافران از مبدأ این کشور به ایران تا اطمینان از کنترل این ویروس تعلیق خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر «حمید بعیدی نژاد» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن امروز (چهارشنبه) در پیامی توئیتری درباره شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در انگلیس نوشت: به دنبال شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در انگلیس که تعداد مبتلایان را به حدود ۶۰ هزار نفر در روز رسانیده بود، دولت در سطح کل کشور قرنطینه عمومی و سراسری اعلام کرد و مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و مراکز عمومی را بلافاصله بعد از ایام تعطیلات سال نو برای حداقل یک ماه و نیم دیگر تعطیل کرد.

وی در توئیتی دیگر با ذکر این نکته که ایران از هفته‌ها قبل و به موقع سفرهای مستقیم و غیرمستقیم از مبدأ انگلیس به مقصد ایران را به حالت تعلیق در آورد، عنوان کرد: در ایران فقط یک نفر مبتلا به این نوع ویروس جهش یافته شناسایی شده که تحت درمان است.

سفیر ایران در لندن همچنین یادآور شد: ورود مسافران از مبدأ انگلیس به ایران تا اطمینان از کنترل این ویروس در تعلیق خواهد بود.

به گزارش فارس، در پی شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در انگلیس که سرعت بیشتری به نوع اولیه این ویروس دارد، محدودیت های جدیدی در این کشور وضع شده و انگلیس را یک بار دیگر وارد قرنطینه سراسری کرد.بر طبق محدودیت‌های جدید، افراد تنها برای موارد ضروری همچون خرید دارو و مواد غذایی اجازه خروج از خانه دارند و افرادی که امکان دورکاری ندارند، می‌توانند از خانه خارج شوند.کلیه مدارس و دانشگاهها نیز تعطیل شده و تا اواسط ماه آینده میلادی (فوریه)، اکثر دانش‌آموزان می‌بایست به صورت آنلاین در کلاس‌ها حاضر شوند و امتحانات آخر سال نیز همچون سالهای گذشته در تابستان برگزار نمی‌شود.

علاوه بر این، مسابقات ورزشی غیرحرفه‌ای نیز طبق محدودیت‌های جدید لغو شده  اما مسابقات ورزشی حرفه‌ای همچون لیگ برتر فوتبال انگلیس به صورت بدون تماشاچی برگزار می‌شود.

نخستین بار حدود دو هفته پیش بود که وزیر بهداشت انگلیس کشف نوع جدید ویروس کرونا را اعلام کرد. او گفت که گونه جدید با سرعت بیشتری نسبت به نسخه اولیه کرونا منتشر می‌شود. 

کرونای انگلیسی تاکنون دستکم در ۱۷ کشور جهان گزارش شده و بسیاری کشورها برای جلوگیری از ورود آن، کنترل مرزهای خود را تشدید کرده‌اند. با وجود این، مقام‌های سازمان جهانی بهداشت گفته‌اند که ویروس کرونای جدید کشنده‌تر از گونه اولیه نیست، هر چند که جهش صورت گرفته نگرانی از احتمال بروز جهش‌های بیشتر را ایجاد کرده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار