مرکز ملی فضای مجازی: اخیرا سه حمله مهم به زیرساخت‌های کشور انجام شده که مهار شد صدور رای دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران مجلس: مصوبات مجمع تشخیص قابل رد نیست/ هدف طرح CFT تعلیق مصوبه است هشدار وزیر کشور درباره کاهش جمعیت؛ ایران در ۱۴۸۰ کمتر از ۴۰ میلیون نفر لاریجانی: مقاومت همواره پایدار است و پیروز فرمانده نیروی زمینی سپاه: شلیک موشک‌های دقیق سپاه امنیت کشور را تثبیت کرده است سرلشکر حاتمی: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت شهادت سرهنگ پاسدار محمد سهرابی بر اثر شدت جراحات وارده در جنگ ۱۲ روزه + عکس پشت‌پرده شایعات موساد علیه سردار قاآنی لاریجانی: ایران توانمندی ساختن سلاح اتمی را دارد اما نمی‌سازد عراقچی برای پاسخگویی به کمیسیون اصل ۹۰ می رود مخبر: زحمات کارکنان خدوم فراجا بستر توسعه کشور است حاج علی‌اکبری: جزایر سه گانه ایرانی بوده، هست و خواهد بود رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد

افزایش مداومت پروازی پهپادهای انتحاری ارتش به 4 هزار کیلومتر

پهپادهای انتحاری ارتش با طی مسافت ۱۴۰۰ کیلومتر اهداف خود را با موفقیت منهدم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر در اجرای مرحله اصلی تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش، پهپادهای انتحاری برد بلند با طی مسافت 1400 کیلومتر از سواحل مکران هدف پیش‌بینی شده در منطقه تمرین را با موفقیت منهدم کردند.بکارگیری کوادکوپترهای تاکتیکی رزمی از دیگر اهداف تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش است که در این بخش نیز کوادکوپترهای نیروی زمینی ارتش با رهاسازی بمبلت‌های کوچک با موفقیت هدف سطحی خود را منهدم کردند.

بکارگیری ریزپرنده تاکتیکی زنبور بدون خلبان برای انجام عملیات شناسایی و ارسال برخط تصاویر به مراکز کنترل و فرماندهی نیز از دیگر اقداماتی است که در این رزمایش انجام شد.

پرواز جمع پهپادهای شرکت کننده در رزمایش با بهره گیری از هوش مصنوعی نیز از دیگر اقدامات فناورانه ای بود که در این بخش از رزمایش انجام شد.

همچنین پرواز پهپاد عمود پرواز پلیکان از روی شناورهای نیروی دریایی ارتش در آب‌های جنوب کشور و انجام عملیات شناسایی و گشت دریایی از دیگر اقدامات انجام شده در این بخش از رزمایش بود.

امیر دریادار موسوی معاون عملیات و سخنگوی تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش با بیان اینکه برای تمام تهدیدات هوایی، زمینی و دریایی طرح های عملیاتی متناسب پیش‌بینی شده است، گفت: با تلاش جهادگران ارتش جمهوری اسلامی ایران مداومت پروازی پهپادهای انتحاری ارتش به صوررت مستمر تا 2000 کیلومتر و با تهمیداتی 4 هزار کیلومتر افزایش یافته است.

امیر دریادار موسوی گفت: در مراحل مختلف این تمرین، داوران و تیم‌های ارزیاب قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) و ستاد کل نیروهای مسلح نظارت مستقیم داشتند.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار