پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ورود هیأت دیپلماتیک سئول تهران

ورود هیأت دیپلماتیک سئول تهران یک شبکه تلویزیونی کره جنوبی گزارش داد هیأت دیپلماتیکی به سرپرستی مدیر کل امور غرب آسیا و آفریقا در وزارت خارجه این کشور بعد از ظهر امروز وارد تهران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های کره جنوبی امروز (پنجشنبه) از ورود هیأت دیپلماتیک این کشور به تهران برای گفت‌وگو درباره نفتکش توقیف‌شده در تنگه هرمز خبر دادند.

شبکه تلویزیونی «اِیررانگ» کره جنوبی گزارش داد تیم مذاکره‌کننده کره‌ای بعد از ظهر امروز وارد تهران شده است.

بر اساس این گزارش، این هیأت قصد دارد با مقامات ایرانی برای بررسی دلایل فنی توقیف نفتکش کره جنوبی در تنگه هرمز و همچنین روابط دوجانبه تهران و سئول، دیدار و گفت‌وگو کنند.

کره جنوبی در حالی سعی دارد سفر این هیأت دیپلماتیک را به گفت‌وگو درباره نفتکش ربط دهد که سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر گفته بود این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده و ارتباطی با موضوع نفتکش ندارد.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» سرپرستی این هیأت را «کو کیونگ‌سوک» مدیر کل امور خاورمیانه و آفریقا در وزارت خارجه کره جنوبی برعهده دارد.

کو در گفت‌وگو با خبرنگاران پیش از ترک فرودگاه اینچئون به سمت تهران، اظهار داشت: «قصد دارم با همتایان خود در وزارت خارجه ایران دیدار کنم و دیدارهای دیگری نیز که به تلاش‌ها برای حل توقیف این کشتی کمک کند، انجام خواهم داد».

پیش از این، دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی از تلاش‌های چند جانبه برای حل مشکل و آزادی سریع نفتکش توقیف‌شده این کشور در تنگه هرمز خبر داده بود. (جزئیات بیشتر)

روز دوشنبه بود که نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران  اعلام کرد یک شناور نفتکش کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» به دلیل نقض پیاپی قوانین  زیست‌محیطی در خلیج فارس توقیف شده است.

دولت کره جنوبی توقیف هانکوک چیمی را تأیید کرده و گفته یکی از یگان‌های این کشور که وظیفه مبارزه با دزدان دریایی را به عهده دارد روانه آب‌های مجاور تنگه هرمز کرده است.

گفته می‌شود شناور مذکور حامل ۷۲۰۰ تن اتانول بوده است. خدمه کشتی را اتباع کشورهای کره جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این هیأت دیپلماتیک، قرار است یکشنبه هفته بعد نیز «چوی جونگ‌کُن» معاون اول و قائم‌مقام وزیر خارجه کره جنوبی برای گفت‌وگو درباره پاره‌ای از مسائل دوجانبه با ایران از جمله پول‌ها و اموال بلوکه شده در بانک‌های این کشور، به تهران سفر کند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار