وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

مسدود شدن حساب‌های ترامپ در فیسبوک و اینستاگرام

حساب‌های کاربری رئیس جمهور آمریکا در شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام به مدت نامحدود مسدود شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر دو شبکه اجتماعی «فیسبوک» و «اینستاگرام» روز پنجشنبه حساب‌های کاربری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را به طور دائم مسدود کردند.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «مارک زاکربرگ» رئیس شرکت فیسبوک و اینستاگرام که زیرمجموعه آن است اعلام کرد، ترامپ از این بستر برای «تحریک به اقدام خشونت‌آمیز علیه دولت انتخاب شده از طریق دموکراتیک» استفاده کرده است.

زاکربرگ افزود، به همین دلیل حساب‌های کاربری او «به صورت نامحدود و دستکم به مدت دو هفته بسته خواهد ماند تا انتقال مسالمت‌آمیز قدرت تکمیل شود».

این در حالی است که چهارشنبه شب نیز شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد که ترامپ پست‌های توییتری خود را که به تعلیق حساب توییتری وی منجر شده بود، حذف کرده است تا بتواند بعد از مموعیت ۱۲ ساعته، مجدداً دسترسی خود به توییتر را به دست آورد.

چهارشنبه شب در حالی که جلسه مشترک کنگره آمریکا برای تأیید نهایی پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری در جریان بود، عده‌ای از هواداران ترامپ که در مقابل این ساختمان تجمع کرده بودند، به داخل آن یورش بردند.

ترامپ نیز که پیش‌تر با اظهارات جنجالی و تحریک‌آمیز خود، آتش این خشونت‌ها را کرده بود، در بیانیه‌ای قول انتقال «منظم» قدرت به بایدن را داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر