پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

نوبخت: مرحوم هاشمی برای ۱۴۰۰ برنامه‌ فقرزدایی طراحی کرده بود

نوبخت با اشاره به مرحوم هاشمی گفت: ایشان از همان زمان برای فردایی که سال ۱۴۰۰ خواهد بود برنامه بلند مدت فقر زدایی طراحی کرده بودند که الان یکی از آن برنامه‌های متقن وقابل دفاع در عرصه برنامه‌ریزی در سازمان برنامه و بودجه مطرح است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در بزرگداشت چهارمین سالگرد فوت  مرحوم هاشمی رفسنجانی که عصر امروز در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت:از منظر کسی که مسئولیت توسعه و رصد این مقوله را در کشور بر عهده دارد عرض میکنم همه تلاش ما از نگارش 6 برنامه‌ای که برای توسعه کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشتیم این بود که به رشد مثبت اقتصادی نزدیک 8 درصد برسیم.

وی افزود: در 10 ساله اول پس از پیروزی انقلاب رشد اقتصادی ما منفی 3.3 درصد و رشد سرمایه گذاری نیز منفی 6.9 بود.

نوبخت ادامه داد: اما با این حال به همه کسانی که دغدغه توسعه کشور را دارند از دید تخصصی خود عرض می‌کنم که به جز دولت سازندگی هیچ یک از دولت ها نتوانستند برای یک دوره طولانی 5 ساله رشد 7.9 درصدی را در تاریخ ایران ثبت کند. در دوران سازندگی رشد اقتصادی بی سابقه‌ای برای کشور ایجاد شد به طوری که رشد سرمایه گذاری بالای 7 درصد را داشتیم و تنها دوره‌ای بود که تراز اقتصادی‌ ایران از منفی به مثبت رسید.

وی با بیان اینکه اساسا دو شاخص ضریب جینی و نسبت هزینه دهک‌های پردرآمد و کم درآمد برای ارزیابی برابری و عدالت وجود دارد، گفت:  بنده به عنوان مسئول سازمان برنامه و بودجه کشور عرض  می‌کنم که بهترین اعداد و  ارقام در ضریب جینی و عدالت اجتماعی که نسبت مصرف هست در دوره دولت سازندگی و ریاست جمهوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ضمن اینکه ایشان مقوله توسعه کشور را پیگیری کردند برای کسانی که دغدغه عدالت را در کشور داشتند و تصور می‌کردند که ما در آن دوران از عدالت فاصله گرفتیم با سند و مدرک عرض میکنم  که هاشمی توانست با مدیریت شایسته خودش پس از آن دوران مبارزه با استکبار و سابقه روشن در دوران دفاع مقدس توانست زمانی که مدیریت کشور بر دوش او بود به عنوان شخصیت ممتاز توانمندی روحانیت را در مدیریت کشور نشان دهد‌.

نوبخت گفت: ایشان از همان زمان برای  فردایی که  سال 1400 خواهد بود  برنامه بلند مدت فقر زدایی طراحی کرده بودند که الان یکی از آن برنامه های متقن وقابل دفاع در عرصه برنامه‌ریزی در سازمان برنامه و بودجه مطرح است.

تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
0
0
طرح ایشون ایجاد فقربوده فقیرزدایی نه فقرزدایی که باکمک عواملش خیلی زودتربه انجام رسیده
تحلیل های برگزیده