اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

بازگشایی سینماها در شهرهای زرد

مشاور رسانه‌ای سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: بازگشایی مراکز فرهنگی شهر تهران به علت تغییر رنگ از نارنجی به زرد ممکن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 09
کد خبر: ۷۳۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر با بهبود تدریجی وضعیت کرونا و کم شدن آمار فوتی‌های مبتلا به کرونا از سویی و تغییر وضعیت برخی از شهرها از نارنجی به زرد و برخی از شهرهای زرد به آبی به نظر می‌رسد که فعالیت مراکز فرهنگی و هنری نیز به زودی در این شهرها از سر گرفته شود.

به این ماجرا نیز می‌توان تغییر گروه مشاغل سینمایی از سه به دو را نیز در نظر گرفت که با این حساب بازگشایی سینماها و دیگر مراکز فرهنگی و هنری را تسهیل خواهد کرد.

در این باره رئیسی سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا امروز بعد از جلسه ستاد در جمع خبرنگاران به پیشنهاد مطرح شده در ستاد مبنی بر آغاز فعالیت مشاغل فرهنگی و آموزشی در مناطق آبی و برخی مناطق زرد اشاره و عنوان کرد: إن‌شاءالله به زودی در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در این خصوص علیرضا وهاب‌زاده مشاور رسانه‌ای سخنگوی ستاد ملی کرونا به خبرنگار تسنیم گفت که همه چیز طبق قواعد رنگ‌بندی پیش می‌رود و بنابراین باید با تغییر رنگ شهر تهران از نارنجی به زرد فعالیت مراکز نیز مطابق آن تغییر کند که مراکز فرهنگی مانند سینما نیز شامل همین قواعد است.

همینطور ما در تماس با مرتضی شایسته دبیر شورای صنفی نمایش از پیگیری‌های این شورا درباره بازگشایی سینماها سؤال کردیم که وی در پاسخ گفت: فردا در جلسه شورای صنفی نمایش این موضوع بررسی خواهد شد مگر اینکه تا قبل از آن خود ستاد یا استانداری جواز بازگشایی سینماها را صادر کند.

برای همین به احتمال قوی باید گفت که ظرف یکی دو روز آینده تکلیف بازگشایی سینماها روشن خواهد شد و در صورت بازگشایی احتمال حضور مردم در جشنواره فیلم فجر نیز افزایش خواهد یافت.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار