چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است

بازگشایی سینماها در شهرهای زرد

مشاور رسانه‌ای سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: بازگشایی مراکز فرهنگی شهر تهران به علت تغییر رنگ از نارنجی به زرد ممکن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 09
کد خبر: ۷۳۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر با بهبود تدریجی وضعیت کرونا و کم شدن آمار فوتی‌های مبتلا به کرونا از سویی و تغییر وضعیت برخی از شهرها از نارنجی به زرد و برخی از شهرهای زرد به آبی به نظر می‌رسد که فعالیت مراکز فرهنگی و هنری نیز به زودی در این شهرها از سر گرفته شود.

به این ماجرا نیز می‌توان تغییر گروه مشاغل سینمایی از سه به دو را نیز در نظر گرفت که با این حساب بازگشایی سینماها و دیگر مراکز فرهنگی و هنری را تسهیل خواهد کرد.

در این باره رئیسی سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا امروز بعد از جلسه ستاد در جمع خبرنگاران به پیشنهاد مطرح شده در ستاد مبنی بر آغاز فعالیت مشاغل فرهنگی و آموزشی در مناطق آبی و برخی مناطق زرد اشاره و عنوان کرد: إن‌شاءالله به زودی در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در این خصوص علیرضا وهاب‌زاده مشاور رسانه‌ای سخنگوی ستاد ملی کرونا به خبرنگار تسنیم گفت که همه چیز طبق قواعد رنگ‌بندی پیش می‌رود و بنابراین باید با تغییر رنگ شهر تهران از نارنجی به زرد فعالیت مراکز نیز مطابق آن تغییر کند که مراکز فرهنگی مانند سینما نیز شامل همین قواعد است.

همینطور ما در تماس با مرتضی شایسته دبیر شورای صنفی نمایش از پیگیری‌های این شورا درباره بازگشایی سینماها سؤال کردیم که وی در پاسخ گفت: فردا در جلسه شورای صنفی نمایش این موضوع بررسی خواهد شد مگر اینکه تا قبل از آن خود ستاد یا استانداری جواز بازگشایی سینماها را صادر کند.

برای همین به احتمال قوی باید گفت که ظرف یکی دو روز آینده تکلیف بازگشایی سینماها روشن خواهد شد و در صورت بازگشایی احتمال حضور مردم در جشنواره فیلم فجر نیز افزایش خواهد یافت.

تسنیم

ارسال نظر