یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۶ آذر ‍۱۴۰۴ ماجرای تأخیر در فعالیت ساتنا و پایا چه بود؟ مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری از ۶۰۰ میلیون مترمکعب گذشت پیش بینی قیمت طلا و سکه در بازار چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ حساب ۳ جوان مظنون به پولشویی با تراکنش ۲۶.۲ همت مسدود شد کاهش ۴۰ درصدی مصرف بنزین حقیقت داشت؟ جزئیات پرداخت یارانه آذر اعلام شد/ هیچ تغییری در زمان رسمی ایجاد نشده است ذخیره بنزین خودرو‌های دولتی و وارداتی حذف شد اقلام کالابرگ افزایش یافت / کدام اقلام به فهرست کالا‌های قابل خرید افزوده شد؟ واریز مرحله پنجم طرح کالابرگ/ افزایش ۶۲۰ هزار تومانی اعتبار برای هر نفر سهمیه سوخت هر خودرو چقدر است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد / قیمت انواع شیرینی خشک و‌ تر

سیگنال‌های مثبت بازار بورس فردا

برگزاری جلسه مشترک سران سه قوا، اعلام حمایت مجدد دولت از بازار سهام، تصویب کلیات طرح فولادی مجلس و اعلام امکان مجدد پیش‎بینی سود هر سهم چهار سیگنال مثبت برای بازار سهام فرداست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 12
کد خبر: ۷۳۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر برگزاری جلسه مشترک سران سه قوا، اعلام حمایت مجدد دولت از بازار سهام، تصویب کلیات طرح فولادی مجلس و اعلام امکان مجدد پیش‎بینی سود هر سهم چهار سیگنال مثبت برای بازار سهام فرداست.

رئیس‌جمهور عصر سه‌شنبه در پایان نشست سران قوا که به میزبانی رئیس قوه قضائیه برگزار شد، با ابراز خوشحالی از نشست مجدد سران در یک فاصله زمانی کوتاه و گفت‌وگوهای خوبی که در این نشست انجام شد، گفت: مهم‌ترین مباحث مورد گفتگوی نشست سران قوا، سلامت، معیشت و بی‌اثر کردن و لغو تحریم‌های ظالمانه بود.

از سوی دیگر، سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دولت به عنوان مشوق اصلی سرمایه‌گذاری مردم در بورس چه اقدامات حمایتی از این بازار خواهد داشت، گفت: اتفاقا همه فعالان بازار سرمایه و کارشناسان اقتصادی خواهان حفظ استقلال بورس هستند. نهاد بورس در فلسفه وجودی خود یک نهاد مستقل از مداخله های دولتی است که در مقطع کنونی نشان داده می‌تواند محل مناسبی برای سرمایه گذاری مردم و نیز جهت گیری سالم اقتصادی و همچنین تأمین منابع مالی بنگاه‌های دولتی، عمومی و خصوصی باشد. دولت کماکان در سطح حمایت از بازار سرمایه، حرکت می‌کند.

وی یادآور شد: همه ناظران و کارشناسان اقتصادی بارها تاکید کرده‌اند که بازار سرمایه، یک بازار زودبازده نیست و هیچ سرمایه گذاری نباید با هدف سوددهی در کوتاه مدت وارد این بازار بشود و قبل از انجام هرکاری باید از مشورت کارشناسان بهره ببرد. در عین حال، این نیز وظیفه مدیریت بازار سرمایه است تا سازوکاری تدوین کند که اشخاص حقیقی با آگاهی در این زمینه اقدام کنند.

ربیعی گفت: در این میان، وظیفه دولت هم تقویت، حمایت و عدم مداخله در قوانین و سازوکارهای بورس و همچنین حمایت از تصمیمات شورای عالی بورس است. هرگونه قوانینی هم که در دولت و مجلس تدوین می‌شود، باید به مسایل بازار سرمایه توجه کامل داشته باشد.

اما سیگنال سوم مثبت بورس به اتفاق در مجلس مرتبط است.

بعد از اینکه قیمت‌گذاری دستوری فولاد لغو شده امروز کلیات طرح توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد در صحن علنی مجلس با حضور داریوش اسماعیلی به عنوان نماینده دولت تصویب شد.

علاوه بر این، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از اعلام مجدد ﮔﺰارش ﭘﯿﺶ‌ﺑﯿﻨﯽ ﺳﻮد ﻫﺮ ﺳﻬﻢ (EPS) در شرکت‌های بورسی خبر داد.

تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار