شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

تحقیر پمپئو از سوی اروپایی‌ها

خبرگزاری رویترز در گزارشی به علت اصلی لغو غیر منتظره سفر وزیر خارجه آمریکا به اروپا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در آخرین دقایق، سفر اروپایی خود را لغو کرد و بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، در پیش بودن مراسم تحلیف «جو بایدن» رئیس جمهوری منتخب و انتقال قدرت طی روزهای آینده دلیل لغو این سفر اعلام شده است.

 

این ادعای وزارت خارجه آمریکا در حالی مطرح می‌شود که خبرگزاری رویترز، در خبری اختصاصی به نقل از دیپلمات‌های اروپایی اعلام کرد که پمپئو به این دلیل سفر اروپایی خود را لغو کرد چون وزیر خارجه لوکزامبورگ و دیگر مقامات ارشد اروپایی از دیدار با وی امتناع کرده‌اند.

 

بر اساس گزارش‌ها، قرار بود پامپئو در آخرین سفر خود به اروپا به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا با «جیان آسلبورن» وزیر خارجه کشور کوچک اما ثروتمند لوکزامبورگ دیدار کند. همچنین قرار بود پامپئو در بروکسل با دیگر دیپلمات‌های ارشد این اتحادیه دیدار و گفت‌وگو داشته باشد.

 

عدم موضع‌گیری قاطع پامپئو در قبال آشوب‌های روز چهارشنبه در برابر کنگره آمریکا با انتقادهای زیادی همراه شده است.

 

کنگره آمریکا روز چهارشنبه هفته گذشته در حال شمارش آراء مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تأیید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند.

 

حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار