پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها

واکنش وزارت بهداشت به بازگشایی مدارس +خیز جدید کرونا

وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر نگران بازگشت خیز بیماری هستیم، چون موارد سرپایی در حال افزایش است و این یک اعلان و هشدار برای یک خیز جدید در بهمن و اسفندماه می‌تواند باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 14
کد خبر: ۷۴۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر سعید نمکی وزیربهداشت در جلسه شورای ناظرین طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: نامه‌ای ۱۰ بندی روز ۱۰ دی به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که باید شرایط کنونی را مراقبت کنید در غیر این صورت شاهد خیز جدید بیماری با ارتفاع و شدت بیشتر در کشور خواهیم بود.

 

وی افزود: استراتژی وزارت بهداشت در شرایط کنونی، رهگیری خانه به خانه ویروس و شناسایی زودهنگام بیماران است تا آخرین موارد بیماری شناسایی شود. بعد از این مرحله به سراغ جمعیت عادی و بدون علائم بیماری خواهیم رفت، اما در شرایط کنونی، اولویت ما، شناسایی بیماران با تست بیشتر و افراد در تماس نزدیک با آن‌ها است.

 

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: باید به شدت از همکاری بین بخشی شکل گرفته در بسیج ملی مبارزه با کرونا و طرح شهید سلیمانی، صیانت و حفاظت کنیم. عده‌ای در درون و بیرون از مرز‌های کشور، از این همکاری‌ها خوشحال نیستند. در داخل کشور، افرادی جاهلانه یا عامدانه در زمین دشمن بازی می‌کنند چه بسا از تعداد انگشتان دو دست هم بیشتر هستند. در نامه ۱۰ ماده‌ای به دانشگاه‌ها تاکید کردیم که بزرگترین خطای استراتژیک این است که پیوند ما و عزیزانی که به ما کمک می‌کنند، از هم جدا شود و این پیوند را باید محکم نگهداری کنیم.

 

دکتر نمکی گفت: در حال حاضر مخالف بازگشایی مدارس هستیم. نگرانیم که دوباره با عادی انگاری به تله اردیبهشت و خردادماه بیفتیم. اگر این بار گرفتار شویم، موج و شدت خیز جدید کرونا در کشور شاید بیشتر باشد و نیرو‌های ما ممکن است توان و انرژی مقابله چندباره با موجی جدید را نداشته باشند.

 

وی تاکید کرد: با لطف خدا در سایه همدلی و وفاقی که در کشور ایجاد شد و با دعای شبانه روزی خیرخواهان به ویژه مقام معظم رهبری توانستیم دستاورد‌های بزرگ ملی را به دست بیاوریم و تاریخ قضاوت خواهد کرد که کشوری در اوج تحریم‌های ظالمانه، توانست به مرگ و میر دو رقمی برسد در حالیکه کشور‌های برخوردار جهان، به چنان وضعیتی رسیدند. بار‌ها گفته ایم که به بیماری و مرگ هیچ شهروندی در هیچ کجای دنیا حتی آن‌ها که مدیران و سیاستمدارانشان دارو را از بیماران پیر و جوان ما دریغ کردند، راضی نیستیم.

 

وزیر بهداشت یادآور شد: عمده‌ترین دلیل شکست مسلمانان در جنگ احد، مغرور شدن به پیروزی بود تا جایی که پیامبر اسلام را تا حمراءالاسد تعقیب کردند و آنجا دوباره لشکر آرایی جدیدی شد. عین آن اتفاق در شرایط کنونی که این دستاورد بزرگ ملی را دوباره کسب کرده ایم می‌تواند برای ما نیز رخ دهد.

 

دکتر نمکی اظهار داشت: به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که هرگونه عادی پنداری و سهل انگاری به دلیل فروکش کردن بیماری در استان‌ها موجب بازگشت رفتار‌های اجتماعی نادرست و شیوع مجدد بیماری خواهد شد بنابراین بیداری و وسواس مستمر در رعایت شیوه نامه‌ها توسط مردم و مسئولین، ضروری است.

 

گفتنی است در این نشست، ناظرین طرح شهید سلیمانی، معاونین وزارت بهداشت، جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفین و رییس بسیج جامعه پزشکی، گزارشی از پیشرفت‌های این طرح را ارائه کردند./ فارس



ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار