خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران: مسکن هیچ‌وقت ارزان نمی‌شود

مسکن در آینده هیچ‌وقت ارزان نمی‌شود. وقتی میزان تولید را بالا برده و ساخت‌وساز در حوزه مسکن زیاد شود و درنهایت عرضه بیشتر از تقاضا در بازار مسکن شود، باعث می‌شود تا مردم خودبه‌خود قیمت‌ها را پایین بیاورند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 28
کد خبر: ۷۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در خصوص وضعیت بازار در سال 98 گفت: مسکن در آینده هیچ‌وقت ارزان نمی‌شود. وقتی میزان تولید را بالا برده و ساخت‌وساز در حوزه مسکن زیاد شود و درنهایت عرضه بیشتر از تقاضا در بازار مسکن شود، باعث می‌شود تا مردم خودبه‌خود قیمت‌ها را پایین بیاورند.

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران تصریح کرد: در خصوص گرانی مسکن در سال 98 باید گفت با توجه به تجربه سال 91 که در راستای افزایش قیمت دلار قیمت مسکن هم بالا رفت و در ادامه وقتی دلار بازهم شروع به افزایش پلکانی قیمت کرد مسکن ثابت ماند، تنها به این دلیل بود در کنار بالا رفتن قیمت‌ها توان مردم برای خرید بالا نرفته بود.

 

او در ادامه افزود: در سال 97 هم دوباره شاهد افزایش نرخ ارز و طلا بودیم که به سمت صعودی شدن حرکت کردند و با توجه به تجربه‌های قدیمی که داریم افزایش قیمت جهشی و ناگهانی در سال جاری به چشم نمی‌خورد. در سال 98 مسکن اگر گران هم شود از شاخص تورم پایین‌تر خواهد بود و خیلی گران نمی‌شود.

 

خسروی در پاسخ به این سؤال که آیا در سال 98 اگر افزایش نرخ دلار داشته باشیم مسکن هم گران‌تر می‌شود یا خیر، گفت: فکر نمی‌کنم در سال 98 قیمت دلار بیشتر از این گران شود و به سمت افزایش قیمت حرکت کند. درباره این موضوع که چرا بعد از پایین آمدن نرخ ارز مسکن قیمتش باید نمی‌آید باید گفت که ملک و مسکن از یک مؤلفه تبعیت نمی‌کند. 174 شغل کلیدی وجود دارد که با مسکن گره خورده است که از جمله آن‌ها می‌توان به آهن، آلومینیوم، سیمان، سنگ، گچ و... اشاره کرد.

 

رئیس اتحادیه مشاورین املاک تهران در خصوص رکود در بازار مسکن گفت: چیزی به اسم رکود را قبول ندارم و در همین زمان که قیمت‌ها بالا رفته کانال اقتصادی مسکن روند کاری را انجام می‌دهد. در نیمه اول سال 97 بازار مسکن روند خوبی داشت، اما در نیمه دوم سال با افزایش قیمت ارز بازار مسکن هم با افت 30 درصدی در معاملات مواجه شد.

 

او در ادامه افزود: باید از سازندگان و سرمایه‌گذاران حمایت کرد و به آن‌ها احترام گذاشت و مراقب بود تا فضایی را ایجاد نکنیم که سرمایه‌گذار سرمایه‌اش را به خارج از کشور ببرد.

 

خسروی در پایان در خصوص اینکه خبر خوشی در باب بازار مسکن دارید یا نه، گفت: رئیس‌جمهور و آقای آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی بارها اعلام کرده بودند که نگاه ما و دولت به مقوله راهبری است؛ اما آقای اسلامی به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده نگاه من به مسکن است. وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که بناست 400 هزار مسکن در سال جدید ساخته شود. اگر استارت این ساخت‌وساز در سال 98 زده شود مطمئنم که در سال جدید مسکن وضعیتی بحرانی پیدا نخواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار