سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

صدور مجوز استفاده از سلاح مرگبار در برابر حمله مجدد به کنگره آمریکا

صدور مجوز استفاده از سلاح مرگبار در برابر حمله مجدد به کنگره آمریکا فرماندهی گارد ملی آمریکا در بیانیه‌ای نوشت، به اعضای مستقر در واشنگتن مجوز استفاده از سلاح مرگبار در برابر حمله مجدد احتمالی به کنگره، اعطا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 15
کد خبر: ۷۴۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر در پی افزایش نگرانی‌های امنیتی درخصوص حمله مجدد هواداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به کنگره آمریکا حین برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید، نیروهای گارد ملی واشنگتن مجوز استفاده از تسلیحات مرگبار دریافت کردند.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، مرکز فرماندهی گارد ملی روز پنجشنبه در بیانیه‌ای نوشت: «در تاریخ ۱۲ ژانویه ۲۰۲۱ به نیروهای گارد ملی مجوز حمل سلاح داده شد تا از پلیس پایتخت در حفاظت از کنگره و اعضا و کارکنان آن، پشتیبانی کنند».

سخنگوی گارد ملی درباره این بیانیه در مصاحبه با شبکه «سی‌اِن‌اِن» گفت، مجهز شدن نیروهای گارد ملی به سلاح گرم، به درخواست مقامات فدرال و با تأیید «رایان مک‌کارتی» وزیر ارتش که نظارت مستقیم بر گارد ملی واشنگتن دارد، صورت گرفته است.

حدود پانزده هزار نیروی گارد ملی آمریکا در واشنگتن دی‌سی مستقر شده‌اند تا امنیت برگزاری مراسم تحلیف «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب را تأمین کنند و گفته می‌شود پنج هزار نیروی دیگر به آن‌ها ملحق خواهند شد.

دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف بی‌آی) و آژانس‌های اطلاعاتی این کشور هشدار داده‌اند، گروه‌های مختلفی از حامیان ترامپ در حال برنامه ریزی برای برگزاری تظاهرات و تجمعات اعتراضی در  واشنگتن و تمامی پنجاه ایالت آمریکا هستند.

کنگره آمریکا روز چهارشنبه هفته گذشته در حال شمارش آراء مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تأیید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند.

اما حامیان ترامپ در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حملات پنج نفر کشته و ده‌ها نفر هم زخمی شدند.

روز چهارشنبه «لتیشیا جیمز» دادستان کل ایالت نیویورک هشدار داد: «شورشیان و تروریست‌های داخلی در نظر دارند تا چهارشنبه هفته آینده، به ساختمان کنگره ایالتی نیویورک در [شهر] آلبانی و دیگر ساختمان‌های کنگره در سرتاسر کشور، حمله کنند».

چند دادستان آمریکایی هفته گذشته در نامه‌ای به یک قاضی این کشور نوشته‌اند، تعدادی از هواداران ترامپ که به تحریک وی به ساختمان کنگره حمله ور شدند،‌ «قصد ربایش یا ترور مقامات منتخب در دولت ایالات متحده را داشتند».

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار