عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ترامپ: هیچ گونه خشونت، قانون شکنی و خرابکاری رخ ندهد

ترامپ: هیچ گونه خشونت، قانون شکنی و خرابکاری رخ ندهد رئیس جمهور آمریکا که هفته گذشته هوادارانش به کنگره حمله کردند، امروز در بیانیه‌ای گفت: خواستار این هستم که هیچ خشونتی نباشد، هیچ قانون شکنی نباشد و در هر شکل ممکن خرابکاری روی ندهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که چهارشنبه هفته گذشته هوادارانش به کنگره حمله کردند، امروز در بیانیه‌ای گفت: خواستار این هستم که هیچ خشونتی نباشد، هیچ قانون شکنی نباشد و در هر شکل ممکن خرابکاری روی ندهد.

وی در بیانیه‌ای که در اختیار فاکس نیوز قرار داده، افزوده است: این آن چیزی نیست که من و آمریکا از آن دفاع می‎‌کنیم. از تمام آمریکایی‌ها می‌خواهم به کاهش تنش‌ها کمک کنند.

چهارشنبه گذشته در جریان حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا که به‌تحریک شخص وی انجام شد، دست‌کم پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

در پی این حادثه، تعدادی از نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا خواستار برکناری ترامپ توسط مایک پنس معاون رئیس‌جمهور و اعضای کابینه وی از طریق فعال‌سازی متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا شدند و تهدید کردند که اگر این کار انجام نشود، ترامپ را استیضاح خواهند کرد.

با وجود درخواست‌های مکرر دموکرات‌ها برای برکناری ترامپ از طریق متمم بیست‌وپنجم قانون اساسی آمریکا تاکنون مایک پنس و اعضای کابینه ترامپ تمایلی به این کار نشان نداده‌اند.

از طرفی گفته می‌شود که تلاش‌ها برای مجبور کردن ترامپ به استعفا نیز به بن‌بست خورده است. روز جمعه شبکه خبری سی‌ان‌ان به‌نقل از مشاوران کاخ سفید گزارش داد که دونالد ترامپ به‌ هیچ وجه قصد استعفا ندارد و خود را در قضیه حمله هوادارانش به کنگره مقصر نمی‌داند.

روز دوشنبه 11 ژانویه (22 دی) طرح استیضاح ترامپ به‌اتهام «تحریک به شورش» از سوی تنی چند از نمایندگان حزب دموکرات تقدیم مجلس نمایندگان آمریکا شد تا اولین گام رسمی برای استیضاح دونالد ترامپ برداشته شود.

جلسه بحث درباره استیضاح ترامپ هم‌اکنون در مجلس نمایندگان آمریکا در جریان است و انتظار می‌رود که بعد از ظهر امروز به وقت محلی (نیمه‌شب به وقت تهران) رأی‌گیری درباره قطعنامه استیضاح ترامپ انجام شود.

در صورت رأی آوردن قطعنامه استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان، طرح استیضاح وی به سنا ارسال خواهد شد؛ جایی که برای برکناری ترامپ از قدرت باید دست‌کم دو‌سوم سناتورها با طرح استیضاح وی موافقت کنند.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار