اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

ظریف:کره زمین بدون ترامپ بهتر خواهد بود

ظریف:کره زمین بدون ترامپ بهتر خواهد بود وزیر خارجه ایران در پیامی در توییتر نوشت که زمین بدون ترامپ بهتر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 15
کد خبر: ۷۴۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توییتر نوشت خسارتی که رژیم ترامپ به بشریت وارد آورده از دید افراط‌گرایان این رژیم کافی نیست.

وی در ادامه این پیام توییتری نوشت: «در لیست [ تروریسم] قرار دادن حوثی‌ها که به بدترشدن کابوس بشردوستانه [در یمن] منجر می‌شود و درو‌غ‌های جنگ‌افروزانه پمپئو علیه ایران در روزهای پایانی شرم‌آور این رژیم، نشانگر بی‌اعتنایی کامل به صلح است. 

کره زمین بدون آن‌ها بهتر خواهد بود.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا اخیرا اعلام کرد دولت این کشور قصد دارد جنبش انصارالله یمن را در فهرست سازمان‌های «تروریستی» قرار دهد. 

اتحادیه اروپا، سازمان ملل و کشورهای مختلف نسبت به تبعات این تصمیم آمریکا در وخیم‌تر شدن شرایط انسانی در یمن هشدار داده‌اند.

مقام‌های ارشد سازمان ملل متحد از آمریکا خواسته بودند در تصمیم خود برای معرفی کردن جنبش انصارالله به عنوان گروه اصطلاحاً تروریستی تجدیدنظر کند. 

«مارتین گریفیتس» نماینده سازمان ملل در امور یمن، روز پنجشنبه گذشته در سخنانی در جمع اعضای شورای امنیت گفت که تروریستی نامیدن جنبش انصارالله، موجب شیوع گرسنگی در یمن می‌شود و کمک‌رسانی سازمان ملل را با مانع روبه‌رو می‌سازد. او از آمریکا خواست این تصمیم را لغو کند. 

گریفیتس افزود: «بیم آن وجود دارد که توصیف حوثی‌ها به عنوان سازمان تروریستی، تأثیرات به شدت خطرناکی بر تمامی طرف‌های درگیری در یمن بگذارد.»

اما آمریکا درخواست سازمان ملل متحد را که خواستار عقب‌نشینی واشنگتن از درج نام جنبش انصارالله یمن در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» شده بود، رد کرد.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. 

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار