کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ظریف:ایران نه دنبال تنش و نه جنگ است/ بازدارندگی ایران به خوبی عمل می‌کند

وزیر امور خارجه با بیان اینکه به دنبال تنش و جنگ نیستیم و اگر کسی قصد تجاوز به ایران را داشته باشد، باید سوابق تجاوزهای قبلی را در نظر بگیرد، گفت: فکر می‌کنم یکی دو روز باقیمانده از دولت ترامپ هم تمام خواهد شد و بازدارندگی جمهوری اسلامی نیز به خوبی عمل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در اظهاراتی در جمع خبرنگاران  در خصوص تحرکات دولت ترامپ در روز‌های پایانی دولتشگفت: جمهوری اسلامی ایران نه دنبال تنش و نه جنگ است، ولی این اقدامات دولت در حال خروج ترامپ که در داخل آمریکا مفتضح شده، اثری بر اراده مردم ایران نمی‌گذارد.

*یکی دو روز باقیمانده از دولت ترامپ هم تمام خواهد شد و بازدارندگی جمهوری اسلامی نیز به خوبی عمل می‌کند

وی تصریح کرد: اگر کسی قصد تجاوز به ایران را داشته باشد، باید سوابق تجاوزهای قبلی را در نظر بگیرد، ولی فکر می‌کنم یکی دو روز باقیمانده از دولت ترامپ هم تمام خواهد شد و بازدارندگی جمهوری اسلامی نیز به خوبی عمل می‌کند. 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین درباره پیگیری پرونده شهادت سردار قاسم سلیمانی عنوان کرد: اقداماتی که وزارت امور خارجه در این خصوص در سطح بین‌المللی و دوجانبه صورت داده و پیگیری حقوقی در داخل ایران و عراق و کار با سازمان‌های بین‌المللی را گزارش دادم.

وی درباره اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نیز بیان کرد: وزارت امور خارجه صرفنظر از تحلیل خود، قانون کشور را اجرا خواهد کرد. معتقدیم مبنای دموکراسی همین است و دولت نیز اعتقاد دارد که قانون مجلس باید اجرا شود.

ظریف درباره انتصاب رایزن بازرگانی برای سفارتخانه‌های ایران در خارج از کشور نیز بیان کرد: بحث اعزام رایزن بازرگانی را همواره و مخصوصاً برای کشور‌های هدف پیگیری می‌کنیم، اما مسؤولیت اعزام این رایزن‌ها بر عهده وزارت صمت است و ما نیز همکاری‌های مورد نیاز وزارت صمت را در این زمینه ارائه می‌دهیم.

فارس

ارسال نظر