نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تبریک معاون ترامپ به معاون بایدن

تبریک معاون ترامپ به معاون بایدن دو منبع مطلع گفتند، معاون رئیس جمهوری آمریکا با کامالا هریس، معاون جو بایدن تماس گرفته و به او پیروزی در انتخابات نوامبر را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۲۹
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، این اولین تماس تلفنی میان اعضای دولت کنونی و آتی آمریکا به شمار می‌رود. دونالد ترامپ با گذشت دو ماه از انتخابات آمریکا فعلا تماسی با جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا نداشته و مرتبا مشروعیت پیروزی او را زیر سوال می‌برد.
 
 
اما مایک پنس، معاون دونالد ترامپ به مدافع غیرمنتظره بایدن تبدیل شده است.
 
 
این معاون کنونی رئیس جمهوری آمریکا در مقابل فشارهای ترامپ برای مخالفت با پیروزی انتخاباتی این دموکرات ایستاد و در جلسه مشترک در کنگره نتایج آرای الکترال انتخابات را تایید کرد.
 
 
مایک پنس همچنین قصد دارد در مراسم تحلیف بایدن در بیست ژانویه شرکت کند، مراسمی که ترامپ قصد شرکت در آن را ندارد و منابع می‌گویند که او برای دوری کردن از آن، صبح چهارشنبه کاخ سفید را به مقصد فلوریدا ترک می‌کند.
 
 
یک منبع مطلع از تماس تلفنی عصر پنجشنبه مایک پنس با کامالا هریس، آن را "تماس خوب" توصیف کرد که پنس به جانشین خود تبریک گفته و پیشنهاد کمک در روند انتقال دولت را مطرح ساخته است.
 
 
این تماس تلفنی کمتر از یک هفته مانده به روی کار آمدن دولت بایدن و هریس و یک هفته بعد از حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا انجام شد. دونالد ترامپ از زمان شکست انتخاباتی چندان حضور علنی نداشته اما پنس پا جلو گذاشته و بسیاری از وظایف نمادین ریاست جمهوری از جمله دیدار با اعضای گارد ملی که از کنگره حفاظت می‌کنند، انجام داده است.
 
 
تماس تلفنی مایک پنس با جانشین خودش، ادامه یک سنت میان رهبران در حال کناره‌گیری و رهبران آتی است که البته دیرهنگام انجام شده است./ ایسنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار