کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

ادامه مرگ و میر بر اثر تزریق واکسن فایزر

آژانس دارویی نروژ می‌گوید واکسن شرکت آمریکایی فایزر تنها واکسن موجود در این کشور است و تمام مرگ و میرها در اثر دریافت این واکسن رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از بلومبرگ، براساس داده‌های منتشر شده، نروژ در مجموع ۲۹ مورد مرگ را در بین افراد بالای ۷۵ سال که اولین واکسیناسیون کووید ۱۹ را انجام داده‌اند، ثبت کرده است. 

مقامات این کشور می‌گویند احتمالا واکسن کرونا برای افراد پیر بسیار خطرناک است. این در حالی است کهکارکرد اصلی واکسن کرونا باید محفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر مانند افراد مسن و همینطور کسانی باشد که بیماری زمینه‌‌ای دارند.

به گفته کارشناسان، حوادث مرگ و میر در نروژ نیز اثبات کرد، اثر واکسن کووید ۱۹ که با فناوری «mRNA»  توسعه یافته، آنچنان که انتظار می‌رود نبود.

آژانس دارویی نروژ گفته است، واکسن شرکت آمریکایی فایزر تنها واکسن موجود در این کشور است و تمام مرگ و میرها در اثر دریافت این واکسن رخ داده است.

پایین آمدن سن قربانیان واکسن کرونا به زیر ۸۰ سال منجر به افزایش نگرانی‌ها در بین مقامات بهداشتی نروژ شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار