هوای تهران درگیر آلاینده‌ها/ سکون جو کیفیت هوا را کاهش می‌دهد هشدار هواشناسی درباره ورود موج پیاپی سامانه‌ها؛ آغاز بارش‌ها از ساعاتی دیگر اعزام گسترده نیرو‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های دیزمار دستگیری یک پیمانکار شهرداری دورود به اتهام پرداخت رشوه ادعای دستکاری سامانه‌های بارشی علمی است؟ تهران شنبه و یکشنبه تعطیل می‌شود؟ مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان تا ۹ آذر تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی از ۵ تا ۸ آذرماه اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها در این استان/ ادارات از آذرماه دورکار می‌شوند انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب

ادامه مرگ و میر بر اثر تزریق واکسن فایزر

آژانس دارویی نروژ می‌گوید واکسن شرکت آمریکایی فایزر تنها واکسن موجود در این کشور است و تمام مرگ و میرها در اثر دریافت این واکسن رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از بلومبرگ، براساس داده‌های منتشر شده، نروژ در مجموع ۲۹ مورد مرگ را در بین افراد بالای ۷۵ سال که اولین واکسیناسیون کووید ۱۹ را انجام داده‌اند، ثبت کرده است. 

مقامات این کشور می‌گویند احتمالا واکسن کرونا برای افراد پیر بسیار خطرناک است. این در حالی است کهکارکرد اصلی واکسن کرونا باید محفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر مانند افراد مسن و همینطور کسانی باشد که بیماری زمینه‌‌ای دارند.

به گفته کارشناسان، حوادث مرگ و میر در نروژ نیز اثبات کرد، اثر واکسن کووید ۱۹ که با فناوری «mRNA»  توسعه یافته، آنچنان که انتظار می‌رود نبود.

آژانس دارویی نروژ گفته است، واکسن شرکت آمریکایی فایزر تنها واکسن موجود در این کشور است و تمام مرگ و میرها در اثر دریافت این واکسن رخ داده است.

پایین آمدن سن قربانیان واکسن کرونا به زیر ۸۰ سال منجر به افزایش نگرانی‌ها در بین مقامات بهداشتی نروژ شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار