رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

حمله جنگنده‌های ائتلاف سعودی به مناطق یمن

در نتیجه حملات امروز جنگنده‌های ائتلاف سعودی به استان‌های مختلف یمن یک مرد به شهادت رسید و یک زن نیز زخمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنگنده‌های ائتلاف سعودی در ادامه جنایات روزانه خود، امروز (یکشنبه) نیز به حملات به مناطق مختلف یمن ادامه دادند.

 

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، در نتیجه حمله این جنگنده‌ها به یک خودرو در منطقه «الرکز» در «ماهلیه» استان «مأرب» (تقریبا در مرکز یمن) یک غیرنظامی به شهادت رسید.

 

همچنین یک زن یمنی نیز در تیراندازی مزدوران ائتلاف سعودی در «عزله المغرس» در شهر «التحیتا» در «الحدیده» (غرب یمن) زخمی شد.

 

جنگنده‌های ائتلاف سعودی حملات هوایی مشابهی نیز به «الربعه الجاشر» و «البقع» در «نجران» (هم مرز با عربستان سعودی) داشتند.

 

بر اساس گزارش المسیره به نقل از یک منبع نظامی، ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعت اخیر ۱۵۷ بار آتش‌بس الحدیده را نقض کرده است.

 

سازمان حقوق بشری «انتصاف» در جدیدترین گزارش خود در خصوص آخرین آمار تلفات غیر نظامیان در یمن از کشته و زخمی شدن ۱۳۰۸۲ زن و کودک یمنی خبر داد.

 

طبق این گزارش ۲۳۹۲ زن و ۳۷۹۶ کودک در این مدت کشته شده و ۲۷۹۸ زن و ۴۰۹۶ کودک نیز زخمی شده‌اند/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار