استقبال گوترش از تصمیم تشکیلات خودگردان برای برگزاری انتخابات-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

استقبال گوترش از تصمیم تشکیلات خودگردان برای برگزاری انتخابات

دبیرکل سازمان ملل متحد از تصمیم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای برگزاری انتخابات ریاستی، شورای قانونگذاری و شورای ملی استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن استقبال از برگزاری انتخابات فلسطین گفت که برگزاری این انتخابات گام مهم و سرنوشت‌سازی برای وحدت فلسطین و اعطای مشروعیت به نهادهای ملی از جمله پارلمان و دولت است.

 

«استفان دوگاریک» سخنگوی گوترش به نقل از وی همچنین مسئولان فلسطین را به تسهیل، تقویت و حمایت از مشارکت سیاسی زنان در تمامی مراحل انتخابات فراخواند.

 

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، گوترش ابراز امیدواری کرد که برگزاری انتخابات در تحقق راه‌حل دولت بر اساس مرزهای ما قبل سال ۱۹۶۷ مطابق با قطعنامه‌های سازمان ملل، توافقنامه‌های دوجانبه و قانون بین‌المللی موثر باشد.

 

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دو روز پیش در دیدار با «حنا ناصر»، رئیس کمیته برگزاری انتخابات، طی حکمی موعد انتخابات سه‌گانه را اعلام کرد.

 

بر اساس این حکم، انتخابات پارلمانی در تاریخ ۲۲ ماه مه ۲۰۲۱ (یکم خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاستی ۳۱ جولای ( ۹ مرداد ۱۴۰۰) و شورای ملی ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برگزار خواهد شد.

 

دبیران کل گروه‌های فلسطینی چهار ماه پیش (سپتامبر گذشته) طی نشستی در استانبول ترکیه درباره برگزاری هر چه سریع‌تر انتخابات پیاپی (پارلمانی، ریاست جمهوری و مجلس ملی) توافق کردند.

 

در صورت برگزاری انتخابات سه‌گانه مذکور در موعد اعلام شده، این انتخابات برای اولین بار بعد از بیش از یک دهه برگزار خواهد شد.

 

آخرین باری که فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی انتخابات ریاستی و پارلمانی برگزار کردند، به ترتیب سال ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ بود که با پیروزی جنبش حماس، جنبش فتح به ریاست محمود عباس آن را به رسمیت نشناخت.

 

دو جنبش حماس و فتح بعد از سال‌ها قطعی روابط و خصومت در سال ۲۰۱۷ بر سر مصالحه و آشتی ملی به توافق رسیدند یکی برگزاری انتخابات ریاستی و پارلمانی یکی از مفاد اجرایی آن بود که طی این مدت اجرا نشد./ فارس

ارسال نظر