قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ایران ترامپ و کابینه‌اش را تحریم کرد

ایران ترامپ و کابینه‌اش را تحریم کرد وزارت امور خارجه ایران به زودی لیست تحریم‌های جدیدی را علیه مقامات ارشد آمریکا از جمله دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور اعلام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اطلاعات بدست آمده توسط خبرنگار خبرگزاری تسنیم وزارت امور خارجه ایران طی ساعات آینده فهرستی از مقامات بلند پایه ایالات متحده آمریکا که تحت تحریم جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت را منتشر خواهد کرد.

گفته می شود علاوه بر دونالد ترامپ رییس جمهور ایالات متحده 8 یا 9 نفر دیگر از مقامات بلند پایه آمریکایی در این فهرست قرار دارند.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه از تحریم مقامات ارشد دولت آمریکا بواسطه نقش و دخالت در اقدامات تروریستی و ضد حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران و اتباع ایرانی خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اجرای قانون« مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی امریکا در منطقه » مصوب مجلس شورای اسلامی تعدادی از اشخاص آمریکائی را به دلیل ارتکاب جنایات تروریستی، ترویج و حمایت از تروریسم که تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی است و نیز به دلیل نقض قواعد اساسی و اصول بنیادین حقوق بین الملل از جمله حقوق بشر، در فهرست تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران قرار داد.

خطیب زاده افزود : مقامات ارشد آمریکا شامل دونالد ترامپ رئیس جمهور ، مایک پمپئو وزیر امور خارجه ، مارک اسپر وزیر دفاع سابق ، کریستوفر میلر سرپرست وزارت دفاع ،استیون منوچین وزیر خزانه داری ، جینا هسپل رئیس آژانس مرکزی اطلاعات (سیا) ،جان بولتُن مشاور سابق امنیت ملی ، برایان هوک رئیس سابق گروه اقدام علیه ایران و نماینده سابق ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران، الیوت آبرامزنماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران و آندریا گاکی مسئول اداره کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (اوفک) افرادی هستند که از امروز در فهرست تحریمهای جمهوری اسلامی ایران قرار می گیرند.

تسنیم/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار