پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

تکذیب شایعه ترور سیدحسن نصرالله / نقش اکانتهای توئیتری مرتبط با آل سعود در این دروغ‌پراکنی

یک منبع امنیتی لبنانی شایعه ترور دبیرکل حزب الله که از دیروز در برخی شبکه‌های اجتماعی منتشر شده را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر  یک منبع امنیتی لبنانی در گفتگو با نورنیوز شایعه ترور سیدحسن نصرالله  دبیرکل حزب الله که از دیروز در برخی شبکه های اجتماعی منتشر شده را تکذیب کرد.

وی افزود: هدف این شایعات ضربه به آرامش و امنیت لبنان و در راستای عملیات روانی دشمن صهیونیستی است.

خبرنگار تسنیم در لبنان نیز اعلام کرد فیلمی که با عنوان حمله به کاروان حامل سیدحسن نصرالله منتشر شده، دروغین است. چه آنکه این فیلم مربوط به مدتها پیش در حلب سوریه است و اساساً مربوط به لبنان نیست.

خبرنگار تسنیم می‌گوید که اکانتهای مرتبط با آل سعود در توییتر نقش محوری در انتشار این خبر دروغین داشته اند.

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار