وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

هشدار بارش برف و باران و وزش باد شدید+ تهران برفی می‌شود

هشدار بارش برف و باران و وزش باد شدید+ تهران برفی می‌شود مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش برف و باران، وزش باد شدید و کاهش محسوس دما در بیشتر مناطق کشور خبر داد و گفت: سامانه بارشی تا روز جمعه (۳ بهمن) در کشور فعال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان اظهار کرد: طی امروز (۱ بهمن) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، زنجان، قزوین، شمال و شرق خوزستان، شمال غرب چهارمحال و بختیاری، همدان، مرکزی و از اوایل شب در برخی نقاط استان‌های تهران و البرز و بعد ازظهر با نفوذ توده هوای سرد در استان‌های گیلان و مازندران بارش برف، باران و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

 

وی با اشاره به اینکه فردا (۲ بهمن) گستره فعالیت سامانه بارشی کل دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق، شرق، شرق سواحل و برخی از مناطق مرکز کشور را نیز در بر می‌گیرد، اظهارکرد: از بعد ازظهر این روز بارش در نوار غربی کاهش می‌یابد و وزش باد و کاهش محسوس دما به‌ویژه در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود.

 

به گفته ضیاییان طی روز جمعه (۳ بهمن) در شمال شرق کشور بارش پراکنده برف و باران رخ می‌دهد و به‌تدریج سامانه بارشی از کشور خارج خواهد شد همچنین از روز چهارشنبه تا جمعه (۱ تا ۳ بهمن) دما در بیشتر مناطق کشور به‌طور محسوسی کاهش می‌یابد.

 

وی افزود: بیشترین مقدار کاهش دما در شمال شرق و شرق بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد، در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل دریای خزر بین ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد و در غرب، مرکز، بخش‌هایی از جنوب و جنوب غرب بین ۶ تا ۱۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه با بیان اینکه طی امروز و فردا (۱ و ۲ بهمن) دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است، گفت: وزش باد شدید نیز طی فردا در سطح کشور به‌ویژه در نیمه شرقی رخ می‌دهد و طی جمعه (۳ بهمن) نیز در شرق و جنوب شرق تداوم دارد.

 

ضیاییان در ادامه اظهار کرد: طی روزهای شنبه و یکشنبه (۴ و ۵ بهمن) در بیشتر منطقه کشور آسمان صاف و هوای سرد ماندگار است همچنین در شهرهای صنعتی و پرجمعیت غبار صبحگاهی پدیده غالب خواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲ بهمن) ابری همراه با وزش باد، در بعضی ساعات بارش باران و برف همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۳ بهمن) نیز صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴- و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده