یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

جمهوری خواهان: روابط خصوصی بایدن و چین علنی شود!

جمهوری خواهان: روابط خصوصی بایدن و چین علنی شود! شماری از جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا باز هم پای چین را به دعواهای حزبی خود باز کرده و خواستار مطلع شدن از نوع رابطه اعضای خانواده وی با دولت پکن هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر جمعی از جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای خطاب به مرکز وابسته به جو بایدن رئیس جمهور جدید این کشور که در دانشگاه پنسیلوانیا مستقر است؛ خواهان شفاف سازی درباره روابط اعضای خانواده او با چین شدند.

طی کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا، بارها و بارها بایدن را به همدستی با دولت پکن متهم کرد حال آنکه طرف مقابل هم مدعی شد که ترامپ بازیچه دست روسیه است.

با تکیه بر اتهامات مطرح شده حین دعواهای حزبی، جمهوری‌خواهان می‌خواهند بدانند که چین یا هر کشور دیگری تا چه اندازه بر اعضای خانواده بایدن نفوذ دارند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که چین و روسیه بارها تاکید کرده‌اند که نمی‌خواهند بخشی از بازی‌های سیاسی داخلی آمریکا باشند.

همزمان، دولت جدید آمریکا برای مبرا کردن خود از این اتهامات، رفتاری غیرحرفه ای را در قبال پکن اتخاذ کرده و از همین روزهای نخست، به مداخله در مناقشات دریای چین جنوبی، دریای چین شرقی و تایوان روی آورده است.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار