عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد

جدیدترین آمار از همه گیری کرونا در جهان امروز ۲ بهمن ۹۹

طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته بیش از ۱۸۸ هزار نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند و همچنین ۴۳۷۴ نفر جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 97 میلیون و 310 هزار و 103 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 2 میلیون و 83 هزار و 337 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 69 میلیون و 851 هزار و 783 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 188 هزار و 426 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 24 میلیون و 998 هزار و 975 نفر رسیده است؛ تاکنون 415 هزار و 894 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 15 هزار و 227 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 10 میلیون و 611 هزار و 719 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 152 هزار و 906 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور برزیل به‌عنوان سومین کشور جهان با افزایش 64 هزار و 126 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 8 میلیون و 639 هزار و 868 نفر رسیده است؛ تاکنون 212 هزار و 893 برزیلی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا نیز به‌ترتیب با 3میلیون و 633 هزار و 952، 3میلیون و 505 هزار و 754، 2میلیون و 965 هزار و 117، 2میلیون و 414 هزار و 166 و 2میلیون و 412 هزار و 118 نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای ترکیه با 2میلیون و 406 هزار و 216 مبتلا و آلمان نیز با 2 میلیون و 90 هزار و 161 نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل به‌‌ترتیب با 14 میلیون و 968 هزار و 716، 10 میلیون و 265 هزار و 706 و 7 میلیون و 564 هزار و 622 نفر بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار