اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

روایت ظریف از دام نتانیاهو برای بایدن/توطئه ناامیدانه علیه ایران باردیگر شکست خواهد خورد

وزیر خارجه جمهوری اسلامی تأکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با چاپلوسی قصد دارد رئیس‌جمهور جدید آمریکا را در مسیر مقابله با ایران قرار دهد که البته این توطئه به شکست منتهی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد به گروکشی رژیم صهیونیستی برای «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده در خصوص بازگشت به برجام واکنش نشان داد.

وی در این پیام توییتری با اشاره به دو انفجار مرگبار امروز (پنجشنبه) در بغداد نوشت: «از بمب‌گذاری‌های تروریستی در بغداد گرفته تا چکمه لیسی (چاپلوسی) نتانیاهو-البته یک چکمه جدید(برای فرد جدید)- همگی دارای یک هدف هستند: به دام انداختن یک رئیس‌جمهور دیگر آمریکا برای هزینه کردن خون و خزانه ایالات متحده برای "مقابله" با ایران. با وجود این  بله قربان گویی‌های حقیرانه [نتانیاهو]، توطئه ناامیدانه علیه ایران باردیگر شکست خواهد خورد».

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه گزارش داد، تل‌آویو به دولت بایدن هشدار داده اگر به برجام بازگردد، ممکن است روابط دوجانبه به تیرگی بگراید.

همزمان رسانه‌های عبری‌زبان نیز خبر دادند، بعد از تحلیف بایدن و به دست گرفتن زمام کاخ سفید توسط او، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد یک‌سری جلسات مشورتی درباره ایران با حضور مقام‌های ارشد از وزارت جنگ، وزارت خارجه، ارتش، شورای امنیت داخلی و سازمان جاسوسی موساد برگزار کند.

بایدن چندی پیش در مصاحبه با روزنامه «نیویورک‌تایمز» ضمن تشریح مواضع خود برای ماه‌های اولیه دولت احتمالی‌اش، گفته بود هنوز بر سر موضع بازگشت به برجام،  به عنوان «نقطه شروعی برای مذاکرات آتی» و همچنین به شرط تبعیت مجدد ایران از محدودیت‌ها ایستاده است.

پیش از ظهر امروز (پنجشنبه)، شبکه الجزیره از وقوع دو انفجار انتحاری در مرکز بغداد خبر داد که طبق جدیدترین آمار، تاکنون دست‌کم 28 نفر به شهادت رسیده‌اند و 73 نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند. 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار