قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

دانشگاه علوم پزشکی آبادان:تنها ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نسبت به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هشدار داد و گفت: میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در منطقه، به پایین‌ترین میزان ممکن رسیده است و متاسفانه تنها ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر شکراله سلمان‌زاده با اشاره به روند افزایشی موارد سرپایی مبتلایان در جنوب غرب خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روزهای اخیر وضعیت بیماری از حالت ثابت به صعودی تغییر پیدا کرده است و احتمال وقوع پیک سهمگین بیماری در بهمن‌ماه و اسفندماه وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تجربه یک سال گذشته نشان می‌دهد در صورتی که مردم و مسئولین، بیماری را جدی نگیرند و به خوبی به دستورالعمل‌های بهداشتی عمل نکنند؛ افزایش سریع موارد بیماری، افزایش مرگ و میر و به دنبال آن وقوع پیک سوم زمستانی قطعی خواهد بود.

سلمان‌زاده نسبت به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هشدار داد و گفت: میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در منطقه، به پایین‌ترین میزان ممکن رسیده است و متاسفانه تنها ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه افراد جوان معمولا بدون علامت یا با علائم خفیف به کرونا مبتلا می‌شوند، تصریح کرد: حضور در خانه افراد مسن و بیماران دارای نقص سیستم ایمنی بدن می‌تواند بسیار خطرناک باشد و بیماری را به این افراد که مستعد ابتلا به نوع شدید بیماری هستند، منتقل کند بنابراین در صورت انتقال بیماری به این افراد، احتمال مرگ و میر آن‌ها نیز وجود دارد پس باید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار