ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

لودریان خواستار بازگشت فوری ایران به برجام شد

لودریان خواستار بازگشت فوری ایران به برجام شد وزیر امورخارجه فرانسه در دیدار با شیخ عبدالله بن زاید، وزیر امور خارجه امارات خواستار بازگشت فوری ایران به برجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ژان ایو لودریان» وزیر امورخارجه فرانسه امروز (پنج‌شنبه) در دیدار با همتای اماراتی خود خواستار بازگشت هرچه سریعتر ایران به توافق هسته‌ای برجام شد.

 

در ویدئو کلیپی که در وبگاه وزارت خارجه فرانسه از دیدار امروز لودریان با «شیخ عبدالله بن زاید» وزیر امور خارجه و همکاری بین‌المللی امارات، قرار گرفته است، این مقام فرانسوی در ابتدا از برقراری صلح میان اعضای شورای خلیج فارس اسقبال کرده است.

 

او سپس با اشاره به توافق هسته‌ای با ایران، مدعی شد: «ایران باید هرچه سریعتر به تعهدات خود در برجام بازگردد تا ثبات منطقه را تضمین کند.»

 

تروئیکای اروپایی ماه گذشته در بیانیه‌ای مدعی شدند علی‌رغم اقدامات متناقض از سوی ایران به تعهداتشان در توافق هسته‌ای کشورمان متعهد بوده‌اند.

 

همچنین پیش از آن نماینده اتحادیه اروپا در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در جلسه شورای حکام مدعی شد برای رفع تحریم‌های ایران به تعهداتش در برجام پای‌بند بوده است.

 

طرف‌های اروپایی تا این لحظه هیچ‌کدام از تعهدات خود را ذیل برجام به انجام نرساندند و تهران پس از چندین بار گوشزد کردن و درخواست از آن‌ها برای پای‌بندی به تعهداتشان به طور مرحله‌ای از تعدادی از تعهدات خود ذیل برجام خارج شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار