عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

اردوغان: ممکن است شبانه به پ.ک.ک در سنجار حمله کنیم

اردوغان: ممکن است شبانه به پ.ک.ک در سنجار حمله کنیم رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه کشورش همواره آماده همکاری با دولت عراق در اجرای عملیات نظامی علیه شبه‌نظامیان پ.ک.ک است، تهدید کرد ممکن است یک شب به صورت ناگهانی به سنجار حمله کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه امروز (جمعه) مقر شبه‌نظامیان گروهک «حزب کارگران کردستان» (پ.ک.ک) در عراق را به حمله ناگهانی شبانه تهدید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، اردوغان طی گفت‌وگوی کوتاه با رسانه‌ها بعد از نماز جمعه، گفت: «ترکیه همواره آماده اجرای عملیات‌های مشترک با عراق علیه پ.ک.ک بوده ولی ما نمی‌توانیم زمان چنین عملیات‌هایی را علناََ اعلام کنیم».

 

وی در پاسخ به سوالی درباره مقر شبه‌نظامیان پ.ک.ک در شهر سنجار واقع در استان نینوا (عراق) نیز گفت: «من همیشه وعده داده‌ام، ممکن است یک شب ناگهان حمله کنیم».

 

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین برخی گزارش‌های رسانه‌ای و اظهارات تعدادی از احزاب و چهره‌های سیاسی ترکیه مبنی بر برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری زودهنگام را رد کرد.

 

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح»، اردوغان در این باره توضیح داد: «هیچ بحثی درباره انتخابات زودهنگام قبل از ژوئن ۲۰۲۳ نداریم. ما مانند احزاب اپوزیسیون عجله‌ای نداریم، چشم‌انداز فعلی، تقویم ژوئن ۲۰۲۳ است».

 

پ.ک.ک که از نظر ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا گروه تروریستی شناخته می‌شود، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی را از سرگرفت. این گروه از سال ۱۹۸۴ مبارزه مسلحانه‌ای را با دولت ترکیه آغاز کرده است. بر اساس آمارهای رسمی ترکیه، بیش از چهل هزار نفر، که بیشتر آنها غیرنظامی هستند، در این درگیری‌های ۳۰ ساله کشته شدند.

 

ترکیه از چندی قبل دو عملیات گسترده با نام «پنجه عقاب» و «پنجه ببر» را در شمال عراق، با هدف نابودی عناصر پ‌ک‌ک آغاز کرد که با اعتراض شدید دولت بغداد و مقامات مسئول عراقی مواجه شد، اما آنکارا بی‌توجه به این اعتراض‌ها به نقض حاکمیت عراق، تاکید دارد که به عملیات خود ادامه دهد.

 

اردوغان چند روز پیش در واکنش به انتقادات برخی کشورهای اروپایی از اقدامات ترکیه، گفته بود: «آنها زمانی که خودشان با کوچکترین سختی‌ها مواجه شدند به نژادپرستانه‌ترین روش‌ها و اقدامات روی آوردند... آنها از سازمان‌های تروریستی در دیگر مناطق جهان حمایت می‌کنند»./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار