زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش کالابرگ به کجا رسید؟ بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

آینده کدام بازار بهتر به نظر می‌رسد؟

آینده کدام بازار بهتر به نظر می‌رسد؟ در هفته اخیر بازدهی همه بازارها منفی بود و بیشترین ریزش قیمت در بازار دلار با بیش از پنج درصد افت بوده است. اما آینده بازارها چطور پیش‌بینی می‌شود؟ در این گزارش به شش پیش‌بینی از آینده دلار، طلا و بورس اشاره شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر  میثم رادپور، کارشناس بازارهای مالی: با توجه به این که بخش مهمی از صادرات و بورس ما هم کالاهای اساسی است، از حامل‌های انرژی گرفته تا گروه فلزات و پتروشیمی و…، حالا این کالاها وارد روند بلند مدت افزایش قیمت می‌شوند و این می‌تواند درآمدهای ارزی ما را هم تقویت کند تا طرف عرضه دربازار ارز تقویت شود و در نتیجه قیمت دلار تعدیل شود.

نادر بذرافشان، دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران: طلا به ثبات رسیده است. بازار با حداقل قیمت‌ها مواجه شده و معتقدیم چنانچه نوسان خاصی در اونس جهانی طلا نداشته باشیم، قیمت طلا در بازار ایران ثبات نسبی را تجربه می‌کند.

محمدمهدی عشریه، کارشناس بازار سرمایه: روند تعادلی بورس ادامه دارد و به نظر می‌رسد معاملات هفته آینده و فردا با روندی متعادل و با گرایشات مثبت پیش می‌رود. همچنین باید شاخص کل در همین محدوده کف‌سازی کند تا روند صعودی پر قدرت شروع شود.

محمدخبری‌زاد، کارشناس بازار سرمایه: ادامه روند صعودی بازار سهام ملتزم ورود جریان پول به بازار سهام است. صف‌های خرید در دو روز پایانی معاملات هفته گذشته قدرتمند نبودند و بورس برای ادامه روندی صعودی نیازمند ورود نقدینگی از سمت بازیگران بزرگ است.

هومن عمیدی، کارشناس بازار سرمایه: با انتشار گزارش ٩ ماهه شرکت‌ها به سمت کدال و عملکرد موفق شرکت‌ها، رفتار هیجانی سهامداران تا حدودی کاهش پیدا کرد و شاهد رشد شاخص کل در آخرین روز معاملاتی بودیم. به نظر می‌رسد افت قیمتی شدید در نماد شرکت‌های بنیادی بر ارزشمندی بیشتر این نمادها افزوده است و سهامدارانی که با افق سرمایه‌گذاری بلندمدت در این روزها اقدام به سرمایه‌گذاری در این بازار و خرید سهام کنند، می‌توانند بازدهی خوبی را کسب کنند.(ایرنا)

سعید ابراهیمی، کارشناس بازار سرمایه: با توجه به تغییر مولفه‌های مختلف در عرصه سیاسی و اقتصاد کشور پیش‌بینی می‌شود که روند حرکتی بازار سرمایه در دو ماهه آخر سال مثبت و رو به رشد باشد. در این میان گروه‌های بانکی، سرمایه‌گذاری و پالایشی می‌توانند تاثیر بیشتری بر بازگشت اعتماد به بازار داشته باشند. وجود سیاست های تشویقی و حمایتی و سیاست‌های ارزی مثبت برای صنایع و صادرات، در کنار کاهش تنش‌های سیاسی در عرصه بین الملل، می‌تواند باعث تقویت و بازگشت آرامش به این بازار در دو ماه انتهای سال باشد.

 

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار